MADO

70 Milyon TL'nin Kaderi Belli Oluyor

Gündem 01.06.2022 - 09:09, Güncelleme: 01.06.2022 - 09:09
 

70 Milyon TL'nin Kaderi Belli Oluyor

70 Milyon TL Kredi çekilmesi Maddesi İl Özel İdaresinin Bugün yapacağı toplantıda Kesinlik Kazanması Bekleniyor.

70 Milyonun kaderi bugün kesinleşecek.Daha önmce meclis gündemine iki kere gelen birinde rededilen birinde kabul edilen ve toplam 70 Milyon Tl Kredi çekilmesine ilişkin olarak bugün nihai oylama yapılacak. İlk Olarak İl Özel İdaresi Meclisine geldiğinde büyük fırtınalar koparan Ak Partili Meclis Üyelerinin bazılarının da Red oyu verdikleri bu kredi çekilmesi Maddesi daha sonra Tekrar İl Özel İdaresi Meclisine gelmiş bu sefer MHP'li Üyelerin Rd Oyu vermesine rağmen kabul edilmişti. Ancak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kabul Edilen Bu Maddeyi Tekrar İl Genel Meclisine Gönderince 70 Milyon TL Kredi çekilmesi Maddesi İl Özel İdaresinin Bugün yapacağı toplantıda Kesinlik Kazanması Bekleniyor. İl Genel Meclisi Toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Başkanlığında bugün 1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 10'da yapılacak.  
70 Milyon TL Kredi çekilmesi Maddesi İl Özel İdaresinin Bugün yapacağı toplantıda Kesinlik Kazanması Bekleniyor.

70 Milyonun kaderi bugün kesinleşecek.Daha önmce meclis gündemine iki kere gelen birinde rededilen birinde kabul edilen ve toplam 70 Milyon Tl Kredi çekilmesine ilişkin olarak bugün nihai oylama yapılacak.

İlk Olarak İl Özel İdaresi Meclisine geldiğinde büyük fırtınalar koparan Ak Partili Meclis Üyelerinin bazılarının da Red oyu verdikleri bu kredi çekilmesi Maddesi daha sonra Tekrar İl Özel İdaresi Meclisine gelmiş bu sefer MHP'li Üyelerin Rd Oyu vermesine rağmen kabul edilmişti.

Ancak Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Kabul Edilen Bu Maddeyi Tekrar İl Genel Meclisine Gönderince 70 Milyon TL Kredi çekilmesi Maddesi İl Özel İdaresinin Bugün yapacağı toplantıda Kesinlik Kazanması Bekleniyor.

İl Genel Meclisi Toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç Başkanlığında bugün 1 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 10'da yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.