MADO

Muhtar Kasisi Bozanları Arıyor

Gündem 31.05.2022 - 14:28, Güncelleme: 31.05.2022 - 17:54
 

Muhtar Kasisi Bozanları Arıyor

Lütfen görenler bilenler Muhtarlığımıza yada Belediyemize ulaşıp ihbar etsin"açıklamasını yaptı ve yardım istedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ali Karaaslan yayınladığı bir mesaj ile Öğrenciler için Belediye ile tarafından yaptırılan Kasisi Kıran,Bozanları Arıyor. Nevşehir'lilerden Destek İsteyen Muhtar Karaaslan "Bu Nasıl İnsanlık, tarifi mümkünmü. Bu kasisin maliyeti 10.000 lira. Caddenin karşısına geçmeye çalışan öğrencilerimizi korumak adına özellikle yapılmış bu hizmeti, neden bu şekilde bozar birisi. Bu kasis bozan kişiyi bulmaya çalışıyoruz. Lütfen görenler bilenler Muhtarlığımıza yada Belediyemize ulaşıp ihbar etsin"açıklamasını yaptı ve yardım istedi.
Lütfen görenler bilenler Muhtarlığımıza yada Belediyemize ulaşıp ihbar etsin"açıklamasını yaptı ve yardım istedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ali Karaaslan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Ali Karaaslan yayınladığı bir mesaj ile Öğrenciler için Belediye ile tarafından yaptırılan Kasisi Kıran,Bozanları Arıyor.

Nevşehir'lilerden Destek İsteyen Muhtar Karaaslan "Bu Nasıl İnsanlık, tarifi mümkünmü. Bu kasisin maliyeti 10.000 lira. Caddenin karşısına geçmeye çalışan öğrencilerimizi korumak adına özellikle yapılmış bu hizmeti, neden bu şekilde bozar birisi.

Bu kasis bozan kişiyi bulmaya çalışıyoruz. Lütfen görenler bilenler Muhtarlığımıza yada Belediyemize ulaşıp ihbar etsin"açıklamasını yaptı ve yardım istedi.

FB_IMG_1653995835140.md.jpg FB_IMG_1653995832302.md.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.