MADO

Genel Başkan Ziyaret Etti

Nevşehir 30.05.2022 - 20:29, Güncelleme: 31.05.2022 - 08:40
 

Genel Başkan Ziyaret Etti

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanımız Sayın Necati Daşlıca’yı ziyaret ettik.

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu Neveşhir'e geldi.Ağaoğlu Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca'yla görüştü. Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu görüşmelerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada ''Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanımız Sayın Necati Daşlıca’yı ziyaret ettik. Yapılan ziyarette Sayın Başkanlarımızı yapılan Olağan Kurullar neticesinde Başkanlığa yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik ettik ve istişarede bulunduk.Değerli Başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi..
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanımız Sayın Necati Daşlıca’yı ziyaret ettik.

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu Neveşhir'e geldi.Ağaoğlu Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca'yla görüştü.

Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler Büfeciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu görüşmelerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada ''Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Kahveciler Odası Başkanımız Sayın Necati Daşlıca’yı ziyaret ettik.

Yapılan ziyarette Sayın Başkanlarımızı yapılan Olağan Kurullar neticesinde Başkanlığa yeniden seçilmelerinden dolayı tebrik ettik ve istişarede bulunduk.Değerli Başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi alaka ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.