MADO

Sözleşmeler İmzalanmaya Devam Ediyor

Nevşehir 30.05.2022 - 16:59, Güncelleme: 30.05.2022 - 16:59
 

Sözleşmeler İmzalanmaya Devam Ediyor

25 Mayıs 2022 tarihinde başlayan “Uzman Eller Projeleri Hibe Sözleşmesi” üreticilerimizle Kurumumuz arasında imzalanmaktadır.

Kırsal Kalkınma Kapsamında Uzman Eller Projeleri Kazanan yatırımlarının Desteklenmesi idari ve teknik yönden uygun bulunan ve Bakanlığımız tarafından onaylanan toplam 25 projeye 2.500.000 TL hibe desteği verilecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür MEMİŞ; "25 Mayıs 2022 tarihinde başlayan “Uzman Eller Projeleri Hibe Sözleşmesi” üreticilerimizle Kurumumuz arasında imzalanmaktadır. İl Müdürlüğümüze başvuru yapacak olan hak sahibi çiftçilerimizin hibe sözleşmelerini en son 31 Mayıs 2022 tarihine kadar imzalamaları gerekmektedir. Kırsal Kalkınma Kapsamında Uzman Eller Yatırımları Desteklemesi Programı kapsamında yapılacak olan yatırımların İlimize, yatırımcılarımıza ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
25 Mayıs 2022 tarihinde başlayan “Uzman Eller Projeleri Hibe Sözleşmesi” üreticilerimizle Kurumumuz arasında imzalanmaktadır.
Kırsal Kalkınma Kapsamında Uzman Eller Projeleri Kazanan yatırımlarının Desteklenmesi idari ve teknik yönden uygun bulunan ve Bakanlığımız tarafından onaylanan toplam 25 projeye 2.500.000 TL hibe desteği verilecek.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür MEMİŞ; "25 Mayıs 2022 tarihinde başlayan “Uzman Eller Projeleri Hibe Sözleşmesi” üreticilerimizle Kurumumuz arasında imzalanmaktadır.

İl Müdürlüğümüze başvuru yapacak olan hak sahibi çiftçilerimizin hibe sözleşmelerini en son 31 Mayıs 2022 tarihine kadar imzalamaları gerekmektedir. Kırsal Kalkınma Kapsamında Uzman Eller Yatırımları Desteklemesi Programı kapsamında yapılacak olan yatırımların İlimize, yatırımcılarımıza ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.