MADO

Kene'ler Her Yerde Aman Dikkat

Nevşehir 25.05.2022 - 09:43, Güncelleme: 25.05.2022 - 09:43
 

Kene'ler Her Yerde Aman Dikkat

Bu anlamda Özellikle Risk Grupları konusunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kaymaklı'da Öğrencilere bu konuda eğitim veriyor.

Türkiye Genelinde Son Yıllarda Özellikle yaz aylarında büyük soruna haline gelen kırsal'da çoğunlukla bulunan ancak Kısa KKKA Olan Kırım Kongo Kanamalı Ateş'i Kene'lerin ortaya çıkardığı ölümçül bir hastalık. Özellikle Hayvan Yetiştiriciliği yapanların,Hayvan Otlatların ve Çiftcilerin dikkat etmesi gereken bu konuda Eğitimlerde devam ediyor.Bu anlamda Özellikle Risk Grupları konusunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kaymaklı'da Öğrencilere bu konuda eğitim veriyor. Kaymaklı Atatürk İlkokulunda yapıaln eğitme ilişkin olarak ''Okulumuzda Öğrencilerimize Yönelik Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi İle İlgili Bilgilendirme Semineri Yapıldı'' açıklaması yapıldı.
Bu anlamda Özellikle Risk Grupları konusunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kaymaklı'da Öğrencilere bu konuda eğitim veriyor.

Türkiye Genelinde Son Yıllarda Özellikle yaz aylarında büyük soruna haline gelen kırsal'da çoğunlukla bulunan ancak Kısa KKKA Olan Kırım Kongo Kanamalı Ateş'i Kene'lerin ortaya çıkardığı ölümçül bir hastalık.

Özellikle Hayvan Yetiştiriciliği yapanların,Hayvan Otlatların ve Çiftcilerin dikkat etmesi gereken bu konuda Eğitimlerde devam ediyor.Bu anlamda Özellikle Risk Grupları konusunda Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri Kaymaklı'da Öğrencilere bu konuda eğitim veriyor.

Kaymaklı Atatürk İlkokulunda yapıaln eğitme ilişkin olarak ''Okulumuzda Öğrencilerimize Yönelik Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Tarafından Kırım Kongo Kanamalı Ateşi İle İlgili Bilgilendirme Semineri Yapıldı'' açıklaması yapıldı.

23-05-202223-05-202223-05-2022

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.