MADO

Sabah Namazında Kurşunluda Buluştular

Nevşehir 22.05.2022 - 22:53, Güncelleme: 23.05.2022 - 09:02
 

Sabah Namazında Kurşunluda Buluştular

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri buluştu

Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Sabah Namazında Kurşunlu Cami'inde Buluştu. Okuldan yapılan açıklamada "İlimizin tarihi camilerinden biri olan Kurşunlu camisinde öğrencilerimizle sabah namazında buluştuk. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi Mayıs-Haziran Ayları-Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı İmkânlar ölçüsünde sabah namazında belirli camilerde buluşmalar yapılır faaliyeti kapsamında ilimizin tarihi camilerinden biri olan Kurşunlu camisinde öğrencilerimizle sabah namazında buluştuk. Sabah namazı sonrası okul müdürümüz Mustafa Kılınç öğrencilerimize hem Kurşunlu Cami,hem de Damat İbrahim Paşa Külliyesi hakkında bilgi verdi. Okul müdürümüze ve bu etkinliğe katkı sağlayan İhl meslek dersi öğretmenimiz Fatma Güçlü'ye teşekkür ederiz"denildi
Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri buluştu
Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Sabah Namazında Kurşunlu Cami'inde Buluştu.

Okuldan yapılan açıklamada "İlimizin tarihi camilerinden biri olan Kurşunlu camisinde öğrencilerimizle sabah namazında buluştuk.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kalite Takip Sistemi Mayıs-Haziran Ayları-Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı

İmkânlar ölçüsünde sabah namazında belirli camilerde buluşmalar yapılır faaliyeti kapsamında ilimizin tarihi camilerinden biri olan Kurşunlu camisinde öğrencilerimizle sabah namazında buluştuk.

Sabah namazı sonrası okul müdürümüz Mustafa Kılınç öğrencilerimize hem Kurşunlu Cami,hem de Damat İbrahim Paşa Külliyesi hakkında bilgi verdi.

Okul müdürümüze ve bu etkinliğe katkı sağlayan İhl meslek dersi öğretmenimiz Fatma Güçlü'ye teşekkür ederiz"denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.