MADO

Bugünün En Mutlusu Karaburna'lı Çocuklar Oldu

Gündem 21.05.2022 - 20:28, Güncelleme: 21.05.2022 - 20:28
 

Bugünün En Mutlusu Karaburna'lı Çocuklar Oldu

Çocuklara Hamburger ve Gazoz ikram edilirken,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri de çocuk tiyatrosu sergiledi.

Bugünün en mutlu çocukları Karaburna'lı çocuklar oldu.Gönüllerince yediler içtiler Tiyatro seyrettiler ve kısacası musmutlu bir gün geçirdiler.Karaburna Dayanışma derneği tarafından organize edilen bu özel günde Okul Öğrencileri Hamburger yedi Tiyatro seyretti. Hacıbektaş İlçesine bağlı Karaburna beldesinde Karaburna Yaşatma derneği tarafından organiz edilen ve yardımseverlerin sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara Hamburger ve Gazoz ikram edilirken,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri de çocuk tiyatrosu sergiledi. Karaburna Yaşatma Derneğinden yapılan açıklamada ''Çocuklarımızın hamburger ayran ile önce bedenlerini, tiyatro ile de gönüllerini doyurduk. Yemek için sponsor olan hayırseverimize, tiyatroyu sahneleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü'ne ve oyun sonrası misafirlerimize gazoz ikramında bulunan Noriyon Gazoz'a teşekkür ederiz'' açıklamasını yapıldı...
Çocuklara Hamburger ve Gazoz ikram edilirken,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri de çocuk tiyatrosu sergiledi.

Bugünün en mutlu çocukları Karaburna'lı çocuklar oldu.Gönüllerince yediler içtiler Tiyatro seyrettiler ve kısacası musmutlu bir gün geçirdiler.Karaburna Dayanışma derneği tarafından organize edilen bu özel günde Okul Öğrencileri Hamburger yedi Tiyatro seyretti.

Hacıbektaş İlçesine bağlı Karaburna beldesinde Karaburna Yaşatma derneği tarafından organiz edilen ve yardımseverlerin sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara Hamburger ve Gazoz ikram edilirken,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü öğrencileri de çocuk tiyatrosu sergiledi.

Karaburna Yaşatma Derneğinden yapılan açıklamada ''Çocuklarımızın hamburger ayran ile önce bedenlerini, tiyatro ile de gönüllerini doyurduk. Yemek için sponsor olan hayırseverimize, tiyatroyu sahneleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tiyatro Kulübü'ne ve oyun sonrası misafirlerimize gazoz ikramında bulunan Noriyon Gazoz'a teşekkür ederiz'' açıklamasını yapıldı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.