MADO

Bunun Adı Açgözlülük !...

Nevşehir 12.05.2022 - 09:00, Güncelleme: 12.05.2022 - 09:00
 

Bunun Adı Açgözlülük !...

Nevşehir'de bir kişi aracını satışa çıkardı ama nerdeyse aracının fiyatına zam yaptı.

Son dönemde Türkiye'de Enflasyon göstergeleri yükselişte işte bunu fırsat bilen ve vatandaşa 5 liralık mal'ı 10 liraya satanlarda bu arada türedi.İşte tam böyle bir olay'da Nevşehir'de yaşandı. Nevşehir'de bir vatandaş araç almak istedi.Araç sitelerinde dolaşırken istediği gibi araç beğendi favorilerine ekledi, amacı fiyatın düşmesi ve bundan haberdar olması idi ancak o aracın fiyatı düşmek yerine neredeyse her gün zamlandı. Sosyal medya'dan duruma isyan eden vatandaş ''Bu da Nevşehir'de ticari araç satan bir galericinin zam tarifesi' açıklaması ile fiyatın nasıl yükseldiğini gösteren bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf tamda deyimi ile Aç Gözlülüğünün vesikası gibi.Aracı ilk satışa çıkardığında 375 bin lira fiyat bicen satıcı, Araca 23 ve 30 Nisan'da,2 ve 8 Mayıs'ta durduk yerde önce 60 Bin lira ardından da 10'ar ve 20'şer bin lira kafasına göre zam koydu. Merak edilen şey bu satıcının bu araca kafasına göre nasıl zam koyduğu ve neye göre fiyatını artırdığı oldu.Çünkü koyduğu artışların Türkiye'deki hiç bir rakamla bağdaşır tarafı yok.
Nevşehir'de bir kişi aracını satışa çıkardı ama nerdeyse aracının fiyatına zam yaptı.

Son dönemde Türkiye'de Enflasyon göstergeleri yükselişte işte bunu fırsat bilen ve vatandaşa 5 liralık mal'ı 10 liraya satanlarda bu arada türedi.İşte tam böyle bir olay'da Nevşehir'de yaşandı.

Nevşehir'de bir vatandaş araç almak istedi.Araç sitelerinde dolaşırken istediği gibi araç beğendi favorilerine ekledi, amacı fiyatın düşmesi ve bundan haberdar olması idi ancak o aracın fiyatı düşmek yerine neredeyse her gün zamlandı.

Sosyal medya'dan duruma isyan eden vatandaş ''Bu da Nevşehir'de ticari araç satan bir galericinin zam tarifesi' açıklaması ile fiyatın nasıl yükseldiğini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

Fotoğraf tamda deyimi ile Aç Gözlülüğünün vesikası gibi.Aracı ilk satışa çıkardığında 375 bin lira fiyat bicen satıcı, Araca 23 ve 30 Nisan'da,2 ve 8 Mayıs'ta durduk yerde önce 60 Bin lira ardından da 10'ar ve 20'şer bin lira kafasına göre zam koydu.

Merak edilen şey bu satıcının bu araca kafasına göre nasıl zam koyduğu ve neye göre fiyatını artırdığı oldu.Çünkü koyduğu artışların Türkiye'deki hiç bir rakamla bağdaşır tarafı yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.