MADO

Okul Kardeşliği Nevşehir'de

Gündem 11.05.2022 - 17:13, Güncelleme: 11.05.2022 - 20:59
 

Okul Kardeşliği Nevşehir'de

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin birlikte yürüttüğü Kardeş Okul projesi nedeniyle Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik İdaremizde öğle yemeği programı düzenlenmiştir.

Okulların Kardeşliği Türkiye genelinde yürütülüyor.Amacı Okullar arasında işbirliğini geliştirmek,öğrenciler arasında eğitimle ilgili yeni görüşleri ortaya çıkarmak olan Okul kardeşliği projesi kapsamında  Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi kardeş okul oldular. Ordu Sosyal Bilimler Lisesi bugün Nevşehir'de geldi. Kapadokya bölgesinin tarihi ve Turistik yerlerini gezen Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine öğle yemeğini İl Özel İdaresi genel Sekreteri Kamil Duru verdi. Yemek ve Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''Yöresel yemekler, tarihi turistik yerlerin gezilmesi ve eğitim işbirliği amacıyla Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin birlikte yürüttüğü Kardeş Okul projesi nedeniyle Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik İdaremizde öğle yemeği programı düzenlenmiştir. Söz konusu yemek programına Genel Sekreterimiz Kamil DURU katılmıştır. Akabinde Genel Sekreterimiz, İdaremiz yerleşkesi bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekinmiştir'' denildi..
Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin birlikte yürüttüğü Kardeş Okul projesi nedeniyle Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik İdaremizde öğle yemeği programı düzenlenmiştir.

Okulların Kardeşliği Türkiye genelinde yürütülüyor.Amacı Okullar arasında işbirliğini geliştirmek,öğrenciler arasında eğitimle ilgili yeni görüşleri ortaya çıkarmak olan Okul kardeşliği projesi kapsamında   Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi kardeş okul oldular.

Ordu Sosyal Bilimler Lisesi bugün Nevşehir'de geldi. Kapadokya bölgesinin tarihi ve Turistik yerlerini gezen Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine öğle yemeğini İl Özel İdaresi genel Sekreteri Kamil Duru verdi.

Yemek ve Ziyarete ilişkin olarak Nevşehir İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada ''Yöresel yemekler, tarihi turistik yerlerin gezilmesi ve eğitim işbirliği amacıyla Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin birlikte yürüttüğü Kardeş Okul projesi nedeniyle Ordu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerine yönelik İdaremizde öğle yemeği programı düzenlenmiştir.

Söz konusu yemek programına Genel Sekreterimiz Kamil DURU katılmıştır. Akabinde Genel Sekreterimiz, İdaremiz yerleşkesi bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekinmiştir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.