MADO

Devlet Hastanesinde Kutlama

Nevşehir 11.05.2022 - 16:58, Güncelleme: 11.05.2022 - 16:58
 

Devlet Hastanesinde Kutlama

Bu vesile ile başta birlikte çalıştığımız engelli sağlık personellerimizin ve tüm engelli vatandaşlarımızın haftasını kutlarız. Başhekimlik olarak yalnızca bir hafta değil her zaman sizlerin yanındayız.

Nevşehir Devlet Hastanesinde bugün Dünya Özülüler günü dolayısıyla yaş pasta kesildi.ÖZ SAĞLIK-İŞ sendikası ve Devlet Hastanesi yönetiminin organize ettiği kutlamaya ilişkin olarak yapılan açklamada; ''10-16 Mayıs Engelliler haftası sebebi ile hastanemizde çalışan engelli arkadaşlarımızla bir araya geldik. ÖZ SAĞLIK-İŞ sendikasının organize ettiği etkinliğe Başhekim vekili Uz.Dr Ömer Ertuğrul, Başhekim yardımcılarımız Uz.Dr Abdullah Eyvaz ve Uz.Dr Rıdvan Güneş, İdari Mali hizmetler müdürümüz Hakan Gürbüz, Destek ve Kalite hizmetleri müdürümüz Erol Keleş, Müdür yardımcılarımız Ramazan Gündüz, Nuh Bülbül, Kamil Koç katıldı. Bu vesile ile başta birlikte çalıştığımız engelli sağlık personellerimizin ve tüm engelli vatandaşlarımızın haftasını kutlarız. Başhekimlik olarak yalnızca bir hafta değil her zaman sizlerin yanındayız'' denildi..
Bu vesile ile başta birlikte çalıştığımız engelli sağlık personellerimizin ve tüm engelli vatandaşlarımızın haftasını kutlarız. Başhekimlik olarak yalnızca bir hafta değil her zaman sizlerin yanındayız.

Nevşehir Devlet Hastanesinde bugün Dünya Özülüler günü dolayısıyla yaş pasta kesildi.ÖZ SAĞLIK-İŞ sendikası ve Devlet Hastanesi yönetiminin organize ettiği kutlamaya ilişkin olarak yapılan açklamada;

'' 10-16 Mayıs Engelliler haftası sebebi ile hastanemizde çalışan engelli arkadaşlarımızla bir araya geldik. ÖZ SAĞLIK-İŞ sendikasının organize ettiği etkinliğe Başhekim vekili Uz.Dr Ömer Ertuğrul, Başhekim yardımcılarımız Uz.Dr Abdullah Eyvaz ve Uz.Dr Rıdvan Güneş, İdari Mali hizmetler müdürümüz Hakan Gürbüz, Destek ve Kalite hizmetleri müdürümüz Erol Keleş, Müdür yardımcılarımız Ramazan Gündüz, Nuh Bülbül, Kamil Koç katıldı.

Bu vesile ile başta birlikte çalıştığımız engelli sağlık personellerimizin ve tüm engelli vatandaşlarımızın haftasını kutlarız. Başhekimlik olarak yalnızca bir hafta değil her zaman sizlerin yanındayız'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.