MADO

5.489 KM Öteye Su Kuyusu Açtılar

Nevşehir 11.05.2022 - 09:24, Güncelleme: 11.05.2022 - 09:24
 

5.489 KM Öteye Su Kuyusu Açtılar

Nevşehir'de tam 5.489 km uzaktaki Senegal'de Nevşehir'liler ordaki İnsanlar temiz Su'ya ulaşsın diye orada bir su kuyusu açtılar.

Nevşehir'li Vatandaşlar Binlerce Kilometre ötede İnsanlara umut olmaya devam ediyor.Kimi zaman bu bir su kuyusu ile oluyor,bazen yemek veriliyor ama her şekilde Nevşehir'li vatandaşlar yaptıklarıyla büyük alkışı hakediyor. Bunun son örneği ise dün yaşandı.Nevşehir'de tam 5.489 km uzaktaki Senegal'de Nevşehir'liler ordaki İnsanlar temiz Su'ya ulaşsın diye orada bir su kuyusu açtılar. Nevşehir'li Din Gönüllüleri Halis ve Besime Koyuncu adına açılan Su Kuyusu ve Vakıf Çeşmesi açıldı.Büyük bir ilgi gören su kuyusu ve vakıf çeşmesi konusunda bir açıklama yapan Nevşehir İl Müftüsü Celalettin Altunkaya, Senegal'de açılan su kuyusu ve vakıf çeşmesine desteklerinden dolayı hayırsever Nevşehir halkına, özellikle merhum Halis ve Besime Koyuncu ailesine, çalışmalarından dolayı Kur'an Kursu Öğreticilerine ve Din Görevlilerine teşekkür etti.  
Nevşehir'de tam 5.489 km uzaktaki Senegal'de Nevşehir'liler ordaki İnsanlar temiz Su'ya ulaşsın diye orada bir su kuyusu açtılar.

Nevşehir'li Vatandaşlar Binlerce Kilometre ötede İnsanlara umut olmaya devam ediyor.Kimi zaman bu bir su kuyusu ile oluyor,bazen yemek veriliyor ama her şekilde Nevşehir'li vatandaşlar yaptıklarıyla büyük alkışı hakediyor.

Bunun son örneği ise dün yaşandı.Nevşehir'de tam 5.489 km uzaktaki Senegal'de Nevşehir'liler ordaki İnsanlar temiz Su'ya ulaşsın diye orada bir su kuyusu açtılar.

Nevşehir'li Din Gönüllüleri Halis ve Besime Koyuncu adına açılan Su Kuyusu ve Vakıf Çeşmesi açıldı.Büyük bir ilgi gören su kuyusu ve vakıf çeşmesi konusunda bir açıklama yapan Nevşehir İl Müftüsü Celalettin Altunkaya, Senegal'de açılan su kuyusu ve vakıf çeşmesine desteklerinden dolayı hayırsever Nevşehir halkına, özellikle merhum Halis ve Besime Koyuncu ailesine, çalışmalarından dolayı Kur'an Kursu Öğreticilerine ve Din Görevlilerine teşekkür etti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.