MADO

Amatör Sporun Büyük Kaybı

Spor 08.05.2022 - 18:50, Güncelleme: 08.05.2022 - 18:50
 

Amatör Sporun Büyük Kaybı

Nevşehir'de Amatör Sporun önemli ismi bugün vefat etti.

Kaymaklı Beldesinde ve Nevşehir Il Genelinde Amatör Spor Dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Harun Kahraman Vefat Etti. Bugün Öğleden sonra bu acı haber Amatör Spor dünyası ve Kaymaklıda büyük üzüntüye sebep olurken Nevşehir Amatör Spor Klüpleri Federasyonundan; "Kaymaklı Belediyespor eski oyuncusu, Eski kulüp Başkanı ve Yöneticisi, Nevşehir Amatör Futbol marka değerinin emekçilerinden Harun Kahraman Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Hakkımız helaldir, Allah mekanını cennet eylesin" açıklaması yapıldı.
Nevşehir'de Amatör Sporun önemli ismi bugün vefat etti.
Kaymaklı Beldesinde ve Nevşehir Il Genelinde Amatör Spor Dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Harun Kahraman Vefat Etti.

Bugün Öğleden sonra bu acı haber Amatör Spor dünyası ve Kaymaklıda büyük üzüntüye sebep olurken Nevşehir Amatör Spor Klüpleri Federasyonundan;

"Kaymaklı Belediyespor eski oyuncusu, Eski kulüp Başkanı ve Yöneticisi, Nevşehir Amatör Futbol marka değerinin emekçilerinden Harun Kahraman Hak’kın rahmetine kavuşmuştur. Hakkımız helaldir, Allah mekanını cennet eylesin" açıklaması yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.