MADO

Dünya İkincisi Nevşehir'li

Spor 06.05.2022 - 22:27, Güncelleme: 06.05.2022 - 22:27
 

Dünya İkincisi Nevşehir'li

Nevşehir Karaburnalı olan Zeynep Erdoğan 68 kg karete branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı.

Ankara'da yaşayan Nevşehir Karaburnalı doğumlu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından da madalya ile dönüyor. Brezilya'da düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Nevşehir Karaburnalı olan Zeynep Erdoğan 68 kg karete branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı. Bir önceki turnuvada Dünya 2. Olarak madalya kazanan Nevşehirli sporcu Zeynep Erdoğan yeni bir başarıya daha imza attı.Brezilyada düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunlarında 68 kg karate branşında ferdi kumite de bronz madalya kazandı..
Nevşehir Karaburnalı olan Zeynep Erdoğan 68 kg karete branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı.

Ankara'da yaşayan Nevşehir Karaburnalı doğumlu Zeynep Erdoğan, Brezilya'da düzenlenen İşitme engelliler yaz olimpiyatlarından da madalya ile dönüyor. Brezilya'da düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Nevşehir Karaburnalı olan Zeynep Erdoğan 68 kg karete branşında Ferdi kumite de bronz madalya kazandı.

Bir önceki turnuvada Dünya 2. Olarak madalya kazanan Nevşehirli sporcu Zeynep Erdoğan yeni bir başarıya daha imza attı.Brezilyada düzenlenen 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunlarında 68 kg karate branşında ferdi kumite de bronz madalya kazandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.