MADO

Bari, İki Gün Gitseydi

Nevşehir 06.05.2022 - 14:40, Güncelleme: 06.05.2022 - 14:40
 

Bari, İki Gün Gitseydi

Neveşehir Belediyesi Halk Kullansın Diye Otobüs durağını yeniledi. Yenilemeden bir gün geçmeden Otobüs Durağı Akmaya Başladı

Nevşehir Belediyesi eskimiş Otobüs duraklarını yenileme çalışması yapıyor.Bu amaçla Şehrin değişik yerlerindeki otobüs durakları ya elden geçiriliyor yada tamamen yeniliyor.Vatandaş bundan memnun olmakla birlikte bugün yaşanan bir olay pes dedirtti. Burası özel bir hastanenin önündeki vatandaşların otobüs bekledikleri otobüs durağı.Burası da tamamen yenilendi.Ancak İddia ya göre bir gün dayanabildi. Bugün yağan yağmur da yeni yapılmasına rağmen su almaya vatandaş'ın üstüne su akıtmaya başladı. Vatandaşlar bari bir gün dayansaydı derken bu fotoğrafları haber merkezimize ulaştırdılar.Bu durakları yenilemek oldukça önemli ve gerekli teşekkür edeiyoruz ancak bu şekilde özensiz bu şekilde dayanıksız yenilemenin de bir anlamı olmadığı aşikar.
Neveşehir Belediyesi Halk Kullansın Diye Otobüs durağını yeniledi. Yenilemeden bir gün geçmeden Otobüs Durağı Akmaya Başladı

Nevşehir Belediyesi eskimiş Otobüs duraklarını yenileme çalışması yapıyor.Bu amaçla Şehrin değişik yerlerindeki otobüs durakları ya elden geçiriliyor yada tamamen yeniliyor.Vatandaş bundan memnun olmakla birlikte bugün yaşanan bir olay pes dedirtti.

Burası özel bir hastanenin önündeki vatandaşların otobüs bekledikleri otobüs durağı.Burası da tamamen yenilendi.Ancak İddia ya göre bir gün dayanabildi. Bugün yağan yağmur da yeni yapılmasına rağmen su almaya vatandaş'ın üstüne su akıtmaya başladı.

Vatandaşlar bari bir gün dayansaydı derken bu fotoğrafları haber merkezimize ulaştırdılar.Bu durakları yenilemek oldukça önemli ve gerekli teşekkür edeiyoruz ancak bu şekilde özensiz bu şekilde dayanıksız yenilemenin de bir anlamı olmadığı aşikar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.