MADO

Kayseri Takımları Birinci Oldu

Nevşehir 05.05.2022 - 17:30, Güncelleme: 05.05.2022 - 17:30
 

Kayseri Takımları Birinci Oldu

Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecekler

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarında Kayseri kız ve erkek takımları oynadıkları maçlarda rakiplerine şans tanımadı. Grup müsabakalarında kız ve erkek takımları yaptıkları maçların hepsini kazanarak, gruplarını birinci olarak tamamladı. Kayseri takımları elde ettikleri bu başarı ile 09-13 Haziran 2022 tarihleri arasında Amasya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecekler.
Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecekler
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde düzenlenen Badminton " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Badminton " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Okul Sporları Badminton Yıldızlar Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarında Kayseri kız ve erkek takımları oynadıkları maçlarda rakiplerine şans tanımadı.

Grup müsabakalarında kız ve erkek takımları yaptıkları maçların hepsini kazanarak, gruplarını birinci olarak tamamladı.

Kayseri takımları elde ettikleri bu başarı ile 09-13 Haziran 2022 tarihleri arasında Amasya’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil edecekler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.