MADO

Başer'den 1 Mayıs Açıklaması

Gündem 01.05.2022 - 10:35, Güncelleme: 01.05.2022 - 10:35
 

Başer'den 1 Mayıs Açıklaması

Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve Sitemiz Imtiyaz Sahibi Başer 1 Mayıs' ı Kutladı.

Bugün Emeğin ve Alınterinin günü, Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Gün Dolayısıyla bir açıklama yapan (KGK) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve Sitemiz Imtiyaz Sahibi Muammer Başer 'En başta medya emekçileri olmak üzere alın teri akıtan ve helal rızık kazanan tüm işçi kardeşlerimizin bayramı kutlu olsun Emeğin,Alınterinin ve üretiminin bir ülke için ne demek olduğunu çok iyi bilmemiz gerekiyor.Işcinin Emekcinin değerini bilmemiz gerekiyor. Başta kendi meslek grubumuz olan Basın Emekçileri olmak üzere bir kez daha Tüm Emekçilerin gününü kutluyorum" dedi.
Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve Sitemiz Imtiyaz Sahibi Başer 1 Mayıs' ı Kutladı.
Bugün Emeğin ve Alınterinin günü, Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı.

Gün Dolayısıyla bir açıklama yapan (KGK) Küresel Gazeteciler Konseyi Nevşehir Temsilcisi ve Sitemiz Imtiyaz Sahibi Muammer Başer 'En başta medya emekçileri olmak üzere alın teri akıtan ve helal rızık kazanan tüm işçi kardeşlerimizin bayramı kutlu olsun

Emeğin,Alınterinin ve üretiminin bir ülke için ne demek olduğunu çok iyi bilmemiz gerekiyor.Işcinin Emekcinin değerini bilmemiz gerekiyor.

Başta kendi meslek grubumuz olan Basın Emekçileri olmak üzere bir kez daha Tüm Emekçilerin gününü kutluyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.