MADO

Bakan Turizmcilerle Buluştu

Gündem 27.04.2022 - 17:09, Güncelleme: 27.04.2022 - 17:09
 

Bakan Turizmcilerle Buluştu

Kapadokya Alan Başkanlığımızı ziyaret ederek ülkemiz turizminin önemli merkezlerinden Nevşehir'in turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldik.

Nevşehir Bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ağırlıyor. Bakan Ersoy bugün öğlen saatlerinde Nevşehir'e geldi. Bakanın İlk Programı Kapadokya Alan başkanlığındaydı.Bakan Ersoy'u burada Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel,Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlgililer karşıladı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy burada Turizmcilerle toplantı yaptı.Haber Yayına Hazırlandığı sırada devam eden toplantı ve Nevşehir Ziyaretine ilişkin olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 'Kapadokya Alan Başkanlığımızı ziyaret ederek ülkemiz turizminin önemli merkezlerinden Nevşehir'in turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldik. Dört mevsim turist ağırlama imkânına sahip olan bu önemli turizm destinasyonumuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz.' açıklamasını yaptı..
Kapadokya Alan Başkanlığımızı ziyaret ederek ülkemiz turizminin önemli merkezlerinden Nevşehir'in turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldik.

Nevşehir Bugün Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u Ağırlıyor. Bakan Ersoy bugün öğlen saatlerinde Nevşehir'e geldi.

Bakanın İlk Programı Kapadokya Alan başkanlığındaydı.Bakan Ersoy'u burada Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe,Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve İlgililer karşıladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy burada Turizmcilerle toplantı yaptı.Haber Yayına Hazırlandığı sırada devam eden toplantı ve Nevşehir Ziyaretine ilişkin olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ' Kapadokya Alan Başkanlığımızı ziyaret ederek ülkemiz turizminin önemli merkezlerinden Nevşehir'in turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldik.

Dört mevsim turist ağırlama imkânına sahip olan bu önemli turizm destinasyonumuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz.' açıklamasını yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.