MADO

Valilik Makamı Alan Başkanlığımıdır ?

Nevşehir 27.04.2022 - 14:58, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:31
 

Valilik Makamı Alan Başkanlığımıdır ?

Bakan Esnaf gezisinden,Derinkuyu Yer altı kenti incelemesine,Alan Başkanlığındaki Turizmcilerle toplantıdan Belediye Başkanlığı ziyaretine kadar yoğun bir gündem ile Nevşehir'e geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Bakan Ersoy'un Programı oldukca dolu.Bakan Esnaf gezisinden,Derinkuyu Yer altı kenti incelemesine,Alan Başkanlığındaki Turizmcilerle toplantıdan Belediye Başkanlığı ziyaretine kadar yoğun bir gündem ile Nevşehir'e geldi. Ancak Bakan'ın Programındaki bir detay Akıllarda soru işareti bıraktı.Bakan Ersoy'un Porgramında Nevşehir Valiliği ziyareti bulunmuyor.Temayüllere göre Nevşehir'i ziyaret eden Bakanlar Önce Nevşehir Valiliğini sonra Nevşehir Belediye Başkanlık makamlarını mutlaka ziyaret ederler. Ancak  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Programında Nevşehir Belediye Başkanlığı ziyaretin varken,Nevşehir Valiliği ziyareti program da yer almadı. Ancak Bakan Ersoy'un ilk Teması Kapadokya Alan Başkanlığı olacak.Kapadokya Alan Başkanlığının Başkanı'da Vali İnci Sezer Becel Olunca Akıllara ''Nevşehir Valiliği Makamı Olarak Kapadokya Alan Başkanlığımı Görüldü' sorusu geliyor. Bir başka ilginç durum ise  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Program sonrası Nevşehir'de Havalimanı Bulunması Rağmen Kayseri'ye giderek Ordan Uçakla Dönücek olması O saatte Yani Bakan Ersoy'un Uçaması Planlanan saatte Kayseri'den İstanbul'a Tarifeli uçak saat 23.50 de var. Eğer Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Tarifeli Uçakla gidecekse Bu uçuş'a yetişmesi lazım; ançak tarifeli Uçak değilde Özel Uçakla gidecekse Neden Nevşehir Kapadokya havalimanı Tercih edilmedi sorusu ortada kalıyor..
Bakan Esnaf gezisinden,Derinkuyu Yer altı kenti incelemesine,Alan Başkanlığındaki Turizmcilerle toplantıdan Belediye Başkanlığı ziyaretine kadar yoğun bir gündem ile Nevşehir'e geldi.

Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Bakan Ersoy'un Programı oldukca dolu.Bakan Esnaf gezisinden,Derinkuyu Yer altı kenti incelemesine,Alan Başkanlığındaki Turizmcilerle toplantıdan Belediye Başkanlığı ziyaretine kadar yoğun bir gündem ile Nevşehir'e geldi.

Ancak Bakan'ın Programındaki bir detay Akıllarda soru işareti bıraktı.Bakan Ersoy'un Porgramında Nevşehir Valiliği ziyareti bulunmuyor.Temayüllere göre Nevşehir'i ziyaret eden Bakanlar Önce Nevşehir Valiliğini sonra Nevşehir Belediye Başkanlık makamlarını mutlaka ziyaret ederler.

Ancak  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Programında Nevşehir Belediye Başkanlığı ziyaretin varken,Nevşehir Valiliği ziyareti program da yer almadı. Ancak Bakan Ersoy'un ilk Teması Kapadokya Alan Başkanlığı olacak. Kapadokya Alan Başkanlığının Başkanı'da Vali İnci Sezer Becel Olunca Akıllara ''Nevşehir Valiliği Makamı Olarak Kapadokya Alan Başkanlığımı Görüldü' sorusu geliyor.

Bir başka ilginç durum ise  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Program sonrası Nevşehir'de Havalimanı Bulunması Rağmen Kayseri'ye giderek Ordan Uçakla Dönücek olması O saatte Yani Bakan Ersoy'un Uçaması Planlanan saatte Kayseri'den İstanbul'a Tarifeli uçak saat 23.50 de var. Eğer Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Tarifeli Uçakla gidecekse Bu uçuş'a yetişmesi lazım; ançak tarifeli Uçak değilde Özel Uçakla gidecekse Neden Nevşehir Kapadokya havalimanı Tercih edilmedi sorusu ortada kalıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.