MADO

Ürgüp'ün Adı Yıllar Önce Değişmiş

Gündem 26.04.2022 - 18:27, Güncelleme: 26.04.2022 - 18:27
 

Ürgüp'ün Adı Yıllar Önce Değişmiş

Yıllardır Kaç Tane Nevşehir Otobüsü Durdu,kaç Tane Otobüs Şoförü tabelaya baktı geçti kimbilir kimse farketmedi.

Bu fotoğraftaki haber belkide yıllardır bir Allah'ın kulunun nedense göremediği yada görüp bana ne dediği bir büyük yanlış. Bu Terminal Balıkesir Akçay Şehirlerarası otobüs terminali bu fotoğraftaki firma yerim belli olsun diye bu levhayı yıllar önce aşmış. Kimbilir Kaç Otobüs Önünde durdu,kimbilir kaç yolcu bu levhaya baktı kaç otobüs şoförü baktı,kaç muavin önünde fotoğraf çektirdi. Birisi aceba burda ÜRGÜP yazmıyor ÜRĶÜP yazıyor aceba neden demedi gerçekten büyük merak konusu..
Yıllardır Kaç Tane Nevşehir Otobüsü Durdu,kaç Tane Otobüs Şoförü tabelaya baktı geçti kimbilir kimse farketmedi.
Bu fotoğraftaki haber belkide yıllardır bir Allah'ın kulunun nedense göremediği yada görüp bana ne dediği bir büyük yanlış.

Bu Terminal Balıkesir Akçay Şehirlerarası otobüs terminali bu fotoğraftaki firma yerim belli olsun diye bu levhayı yıllar önce aşmış.

Kimbilir Kaç Otobüs Önünde durdu,kimbilir kaç yolcu bu levhaya baktı kaç otobüs şoförü baktı,kaç muavin önünde fotoğraf çektirdi.

Birisi aceba burda ÜRGÜP yazmıyor ÜRĶÜP yazıyor aceba neden demedi gerçekten büyük merak konusu..

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.