MADO

Nevşehir'e Yeni Yurt'mu Yapılacak ?

Gündem 26.04.2022 - 11:20, Güncelleme: 26.04.2022 - 11:20
 

Nevşehir'e Yeni Yurt'mu Yapılacak ?

Gençlik ve Spor Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül Nevşehir'e geldi ve çeşitli arazilerde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Özellikle Üniversite Öğrencilerine Yönelik Olarak Barınma Sorunu yaşayan İllerden ne yazık ki birisi. Nevşehir'de Hali Hazırdaki yurtların yatak sayısı öğrencilere yetmiyor ve Öğrencilerde Kiralık evlerle sorunu gidermeye açılıyor. Ancak Nevşehir'in ağırladığı misafir ile Yurt konusunda acaba sorusu gündeme geldi.Gençlik ve Spor Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül Nevşehir'e geldi ve çeşitli arazilerde incelemelerde bulundu. Kendisine eşlik eden Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir bu ziyarete ilişkin olarak ''Bakanlığımız Kredi Yurtlar Genel Müdür yardımcımız Mustafa Özgül bir dizi ziyaret ve inceleme için ilimize geldiler. Avanos erkek yurdunda öğrencilerimizle birlikte yaptığımız sahur ile başlayan programımız gündüz Kapadokya kız yurdu,Ayşe Hümaşah Sultan kız yurdu,Haluk Nur Baki erkek yurdu,Fatma Sultan kız yurdu,Nevşehir kız yurdu,Hacı Bektaş Veli erkek yurdu ziyaretlerinden sonra; Ürgüp kız yurdumuzda yaptığımız iftar ve Ramazan iklimi programıyla geç vakit son buldu.İlimize yapılacak yeni yurt yatırımları dahil birçok konuda çok verimli ve faydalı bir ziyaret oldu.Sayın Mustafa Özgül beyefendiye ilimize gösterdiği ilgi ve alaka için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı.
Gençlik ve Spor Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül Nevşehir'e geldi ve çeşitli arazilerde incelemelerde bulundu.

Nevşehir Özellikle Üniversite Öğrencilerine Yönelik Olarak Barınma Sorunu yaşayan İllerden ne yazık ki birisi. Nevşehir'de Hali Hazırdaki yurtların yatak sayısı öğrencilere yetmiyor ve Öğrencilerde Kiralık evlerle sorunu gidermeye açılıyor.

Ancak Nevşehir'in ağırladığı misafir ile Yurt konusunda acaba sorusu gündeme geldi. Gençlik ve Spor Kredi Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özgül Nevşehir'e geldi ve çeşitli arazilerde incelemelerde bulundu.

Kendisine eşlik eden Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir bu ziyarete ilişkin olarak ''Bakanlığımız Kredi Yurtlar Genel Müdür yardımcımız Mustafa Özgül bir dizi ziyaret ve inceleme için ilimize geldiler.

Avanos erkek yurdunda öğrencilerimizle birlikte yaptığımız sahur ile başlayan programımız gündüz Kapadokya kız yurdu,Ayşe Hümaşah Sultan kız yurdu,Haluk Nur Baki erkek yurdu,Fatma Sultan kız yurdu,Nevşehir kız yurdu,Hacı Bektaş Veli erkek yurdu ziyaretlerinden sonra;

Ürgüp kız yurdumuzda yaptığımız iftar ve Ramazan iklimi programıyla geç vakit son buldu.İlimize yapılacak yeni yurt yatırımları dahil birçok konuda çok verimli ve faydalı bir ziyaret oldu.Sayın Mustafa Özgül beyefendiye ilimize gösterdiği ilgi ve alaka için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.