MADO

Rektör Öğrencilere Evinde İftar Verdi

Gündem 25.04.2022 - 09:08, Güncelleme: 25.04.2022 - 09:19
 

Rektör Öğrencilere Evinde İftar Verdi

Rektör Sayın AKTEKİN, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini iftar sofrasında kendi evinde konuk etti.

Rektör Prof.Dr. Semih Aktekin Kendi evinde İmam Hatipli Öğrencileri İftar'da Misafir etti. Alemdar derneği tarafından Ramazan Ayı Başından İtibaren 'İftara Evine Götür Akşama Geri Getir' Kampanyası ile İmam Hatip Okulu Yurdunda Kalan Öğrencilere ev ortamında İftar etmeleri amaçlanıyor. Bugüne Kadar bir Çok Kişi Bu Uygulama ile Öğrencilere Evlerinde İftar Ettirmişti Bunun son Örneği de Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Semih Aktekin oldu.Aktekin ve Eşi İmam Hatipli Kız Öğrencilere İftar Ettirdi. Alemdar İmam Hatipliler Derneğinden bu konuda yapılan açıklamada ''Alemdar İmam Hatipliler Derneği tarafından bu yıl başlatılan Alemdar İftar Sofrası'nın evsahibi Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin idi. Rektör Sayın AKTEKİN, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini iftar sofrasında kendi evinde konuk etti. İftar Programına 5 kız öğrencimizin yanısıra Alemdar Bayan Komisyonu Üyeleri Meryem Kahraman ve Nejla Kılıçoğlu katıldı. Öğrenciler ile bol bol sohbet eden Sayın AKTEKİN, öğrencilere üniversite hazırlık ve akademik başarılarının sırları hakkında bilgiler verdi. AKTEKİN, kendilerine derslerinde ve hayatta başarılar dilerken, iftar sonrasında hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Alemdar Bayan Komisyon Üyeleri Kahraman ve Kılıçoğlu da, Rektörümüz Sayın AKTEKİN'e ve eşi Sayın Banu AKTEKİN Hanımefendi'ye nazik misafirperverlikleri ve muhabbetleri nedeniyle teşekkür ettiler'' denildi..
Rektör Sayın AKTEKİN, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini iftar sofrasında kendi evinde konuk etti.

Rektör Prof.Dr. Semih Aktekin Kendi evinde İmam Hatipli Öğrencileri İftar'da Misafir etti.

Alemdar derneği tarafından Ramazan Ayı Başından İtibaren 'İftara Evine Götür Akşama Geri Getir' Kampanyası ile İmam Hatip Okulu Yurdunda Kalan Öğrencilere ev ortamında İftar etmeleri amaçlanıyor.

Bugüne Kadar bir Çok Kişi Bu Uygulama ile Öğrencilere Evlerinde İftar Ettirmişti Bunun son Örneği de Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Semih Aktekin oldu.Aktekin ve Eşi İmam Hatipli Kız Öğrencilere İftar Ettirdi.

Alemdar İmam Hatipliler Derneğinden bu konuda yapılan açıklamada '' Alemdar İmam Hatipliler Derneği tarafından bu yıl başlatılan Alemdar İftar Sofrası'nın evsahibi Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Semih Aktekin idi.

Rektör Sayın AKTEKİN, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini iftar sofrasında kendi evinde konuk etti.

İftar Programına 5 kız öğrencimizin yanısıra Alemdar Bayan Komisyonu Üyeleri Meryem Kahraman ve Nejla Kılıçoğlu katıldı.

Öğrenciler ile bol bol sohbet eden Sayın AKTEKİN, öğrencilere üniversite hazırlık ve akademik başarılarının sırları hakkında bilgiler verdi. AKTEKİN, kendilerine derslerinde ve hayatta başarılar dilerken, iftar sonrasında hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alemdar Bayan Komisyon Üyeleri Kahraman ve Kılıçoğlu da, Rektörümüz Sayın AKTEKİN'e ve eşi Sayın Banu AKTEKİN Hanımefendi'ye nazik misafirperverlikleri ve muhabbetleri nedeniyle teşekkür ettiler'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.