MADO

Gizligider Bakan Kirişciye Eşlik Etti

Gündem 24.04.2022 - 22:46, Güncelleme: 24.04.2022 - 22:46
 

Gizligider Bakan Kirişciye Eşlik Etti

Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi bugün Niğde'de İncelemelerde bulundu

Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi bugün Niğde'de İncelemelerde bulundu. Bakan Kirisçiye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider gezisi boyunca eşlik etti. Bakan Kirişçinin bilhassa bulunmasını istediği Gizligider Bakan Kirisciyi ile birlikte Niğde'de gezi ve Incelemelerde bulunarak akşam vatandaşlarla İftar yaptı. Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde düzenlenen tohum dağıtım töreninde konuşan Kirişçi, Türkiye'nin yaklaşık 23,5 milyon hektarlık üretim alanı bulunduğunu söyledi. Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi ve Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Akşam Saatlerinde Niğde'den Ankara'ya Döndü
Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi bugün Niğde'de İncelemelerde bulundu
Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi bugün Niğde'de İncelemelerde bulundu.

Bakan Kirisçiye Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider gezisi boyunca eşlik etti.

Bakan Kirişçinin bilhassa bulunmasını istediği Gizligider Bakan Kirisciyi ile birlikte Niğde'de gezi ve Incelemelerde bulunarak akşam vatandaşlarla İftar yaptı.

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde düzenlenen tohum dağıtım töreninde konuşan Kirişçi, Türkiye'nin yaklaşık 23,5 milyon hektarlık üretim alanı bulunduğunu söyledi.

Tarım Orman Bakanı Cahit Kirişçi ve Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider Akşam Saatlerinde Niğde'den Ankara'ya Döndü IMG_24042022_224615_730_x_410_piksel.md.jpg IMG-20220424-WA0008.md.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.