MADO

Telsiz'den Helallik Aldı

Gündem 24.04.2022 - 10:41, Güncelleme: 24.04.2022 - 10:48
 

Telsiz'den Helallik Aldı

Mehmet Artunay Nevşehir'den Dün İtibariyle ayrıldı ve Emeklilik Hayatına Başladı.Bizde nehabernevsehir.com olarak kendisine yeni hayatında mutluluklar diliyoruz..

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevinden dün itibari ile ayrılan ve yaş haddinden dolayı Emekli olan Mehmet Artunay Veda etmeden önce Hayatı Boyunca elinden düşmeyen Telsizi aldı ve meslektaşlarına veda etti. Artunay 'Telsiz Anonsunda 'Ben Tüm Meslektaşlarıma Hakkımı Helal ediyorum onlardan da Helallik istiyorum'' dedi. Ve Tüm Birim Amirleri Tek tek telsiz'den Anons geçerek ''Hakkımız Helaldir'' dedi. Artunay Nevşehir'den Dün İtibariyle ayrıldı ve Emeklilik Hayatına Başladı.Bizde nehabernevsehir.com olarak kendisine yeni hayatında mutluluklar diliyoruz.. İşte O Duygusal Telsiz Vedalaşması...
Mehmet Artunay Nevşehir'den Dün İtibariyle ayrıldı ve Emeklilik Hayatına Başladı.Bizde nehabernevsehir.com olarak kendisine yeni hayatında mutluluklar diliyoruz..

Emniyet " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Nevşehir Emniyet Müdürlüğü görevinden dün itibari ile ayrılan ve yaş haddinden dolayı Emekli olan Mehmet Artunay Veda etmeden önce Hayatı Boyunca elinden düşmeyen Telsizi aldı ve meslektaşlarına veda etti.

Artunay 'Telsiz Anonsunda 'Ben Tüm Meslektaşlarıma Hakkımı Helal ediyorum onlardan da Helallik istiyorum'' dedi. Ve Tüm Birim Amirleri Tek tek telsiz'den Anons geçerek ''Hakkımız Helaldir'' dedi.

Artunay Nevşehir'den Dün İtibariyle ayrıldı ve Emeklilik Hayatına Başladı.Bizde nehabernevsehir.com olarak kendisine yeni hayatında mutluluklar diliyoruz..

İşte O Duygusal Telsiz Vedalaşması...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.