MADO

Ürgüp'te Camiye Gelen Bir Kişiye Drone Hediye Edildi

Nevşehir 23.04.2022 - 23:00, Güncelleme: 23.04.2022 - 23:26
 

Ürgüp'te Camiye Gelen Bir Kişiye Drone Hediye Edildi

Teravih namazına gelen Çocuklara harçlık verilmesi uygulaması bu Ramazan ayında da yaşatılıyor.

Ürgüp Osmanlı Caminde Osmanlı döneminden beri devam eden bir gelenek olan ve Teravih namazına gelen Çocuklara harçlık verilmesi uygulaması bu Ramazan ayında da yaşatılıyor. Ramazan Ayının Başladığı günden bugüne kadar devam eden uygulama ile Çocukların Camii'ye çekilmesi bir cemaat olarak yetişmesi amaçlanıyor.Ançak Bugün harçlık dışında çok daha farklı bir hediye ile çocuklar'dan bir tanesi ödüllendirildi. Ürgüp Osmanlı camiinde camiye gelen çocuklara her akşam teravih harçlığı verilir. İlk günden beri cemaatin de yoğun alaka gösterdiği bu durumun son halkası bir hanım cemaatin drone hediyesi ile renklendi. Bu akşam teravih namazı sonrası 24 çocuk arasında çekilen kura ile bir minik cemaate drone hediye edildi.Osmanlı Camiinde Ramazan sonuna kadar bu etkinliklerin sürmesi bekleniyor.
Teravih namazına gelen Çocuklara harçlık verilmesi uygulaması bu Ramazan ayında da yaşatılıyor.

Ürgüp Osmanlı Caminde Osmanlı döneminden beri devam eden bir gelenek olan ve Teravih namazına gelen Çocuklara harçlık verilmesi uygulaması bu Ramazan ayında da yaşatılıyor.

Ramazan Ayının Başladığı günden bugüne kadar devam eden uygulama ile Çocukların Camii'ye çekilmesi bir cemaat olarak yetişmesi amaçlanıyor.Ançak Bugün harçlık dışında çok daha farklı bir hediye ile çocuklar'dan bir tanesi ödüllendirildi.

Ürgüp Osmanlı camiinde camiye gelen çocuklara her akşam teravih harçlığı verilir. İlk günden beri cemaatin de yoğun alaka gösterdiği bu durumun son halkası bir hanım cemaatin drone hediyesi ile renklendi.

Bu akşam teravih namazı sonrası 24 çocuk arasında çekilen kura ile bir minik cemaate drone hediye edildi.Osmanlı Camiinde Ramazan sonuna kadar bu etkinliklerin sürmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.