MADO

Aydınoğlu Ekrem'de Çocuk'tu

Gündem 23.04.2022 - 22:42, Güncelleme: 23.04.2022 - 22:51
 

Aydınoğlu Ekrem'de Çocuk'tu

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Untumayalım ki Aydınoğlu Ekrem'de Henüz Çocuk yaşta idi

Oda Çocuktu.Henüz 12 Yaşındaydı Daha Bıyıkları Bile terlememiş,daha oyun çağındaydı, ama ülkesi için ölmeyi,Toprağı uğruna can vermeyi tercih etti.Daha 12 yaşındaydı ne top oynamak geldi aklına ne gezip tozmak, 12 yaşında vatan toprağına düştü. Nevşehir Avanos İlçesinden Aydınoğlu Ekrem'den bahsediyoruz.Aydınoğlu Ekrem Çanakkale için yazılan 'Hey 15' li türküsünün tam karşılığı.Aydınoğlu Ekrem ile ilgili çok fazla ayrıntı yok.Ancak Çanakkale'ye gidenler mezarını Bulup dua edebilir. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Untumayalım ki Aydınoğlu Ekrem'de Henüz Çocuk yaşta idi ama vatanı için çocuk yaşında Vatan toprağına emanet edilen bir Aydınoğlu Ekrem var onu da utunmayalım.
Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Untumayalım ki Aydınoğlu Ekrem'de Henüz Çocuk yaşta idi

Oda Çocuktu.Henüz 12 Yaşındaydı Daha Bıyıkları Bile terlememiş,daha oyun çağındaydı, ama ülkesi için ölmeyi,Toprağı uğruna can vermeyi tercih etti.Daha 12 yaşındaydı ne top oynamak geldi aklına ne gezip tozmak, 12 yaşında vatan toprağına düştü.

Nevşehir Avanos İlçesinden Aydınoğlu Ekrem'den bahsediyoruz. Aydınoğlu Ekrem Çanakkale için yazılan 'Hey 15' li türküsünün tam karşılığı. Aydınoğlu Ekrem ile ilgili çok fazla ayrıntı yok.Ancak Çanakkale'ye gidenler mezarını Bulup dua edebilir.

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Untumayalım ki Aydınoğlu Ekrem'de Henüz Çocuk yaşta idi ama vatanı için çocuk yaşında Vatan toprağına emanet edilen bir Aydınoğlu Ekrem var onu da utunmayalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.