MADO

Gizligider İlk Defa Konuştu

Gündem 22.04.2022 - 22:20, Güncelleme: 22.04.2022 - 22:34
 

Gizligider İlk Defa Konuştu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider Sosyal Medyadaki Paylaşımlar Hakkında İlk defa Konuştu

Nevşehir'de Esat Kıratlıoğlu'ndan sonra en önemli koltuğa oturan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Olarak Nevşehir Tarihine Geçen Ebubekir Gizligizder Nevşehir'de Ticaret ve Sanayi Odası İftarına Katıldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider ''Memlekete Hizmet Yolunda çalışamaya gece gündüz devam edicez,Artık mesai mefrumu olmadan çalışıyoruz,Vatandaşlarımızdan isteğimiz bir sorun sıkıntı görürlerse beni arasınlar,benim telefonum herkeste var dedi.. Gizligider Bakan Yardımcısı olarak atandıktan sonra Dolaşıma sokulan Fotoğraflara ilişkin olarak ise ilk defa konuştu.Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider Bakın neler söyledi.. 
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider Sosyal Medyadaki Paylaşımlar Hakkında İlk defa Konuştu

Nevşehir'de Esat Kıratlıoğlu'ndan sonra en önemli koltuğa oturan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Olarak Nevşehir Tarihine Geçen Ebubekir Gizligizder Nevşehir'de Ticaret ve Sanayi Odası İftarına Katıldı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider ''Memlekete Hizmet Yolunda çalışamaya gece gündüz devam edicez,Artık mesai mefrumu olmadan çalışıyoruz,Vatandaşlarımızdan isteğimiz bir sorun sıkıntı görürlerse beni arasınlar,benim telefonum herkeste var dedi..

Gizligider Bakan Yardımcısı olarak atandıktan sonra Dolaşıma sokulan Fotoğraflara ilişkin olarak ise ilk defa konuştu. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Eburbekir Gizligider Bakın neler söyledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.