MADO

420 Öğrenciye Kıyafet Verildi

Gündem 22.04.2022 - 17:58, Güncelleme: 22.04.2022 - 18:10
 

420 Öğrenciye Kıyafet Verildi

Nevşehir Acıgöl İlçesine bağlı Karacaören köyünde öğrencilere hediye verildi.

Bugün Nevşehir Tarihinde bir ilk yaşandı. Bir törende en çok öğrenciye hediye verildi. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Kurum müdürleri ve Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıranında katıldığı törende konuşmalar yapıldı. Karacaören'li okul öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisi izlenizlendi. Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran "Valimiz İnci Sezer Becel, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürlerinin katılımları ile Karacaören Köyünde bulunan 420 öğrencimize kıyafet hediye ettik. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikleri büyük bir coşku ile izledik" açıklamasını yaptı.
Nevşehir Acıgöl İlçesine bağlı Karacaören köyünde öğrencilere hediye verildi.

Bugün Nevşehir Tarihinde bir ilk yaşandı. Bir törende en çok öğrenciye hediye verildi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Kurum müdürleri ve Ak Parti Il Başkanı Ali Kemikkıranında katıldığı törende konuşmalar yapıldı.

Karacaören'li okul öğrencilerinin hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisi izlenizlendi.

Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran "Valimiz İnci Sezer Becel, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürlerinin katılımları ile Karacaören Köyünde bulunan 420 öğrencimize kıyafet hediye ettik.

Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikleri büyük bir coşku ile izledik" açıklamasını yaptı. FB_IMG_1650639956639.jpg

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.