MADO

Nevşehir'liler Ankara'da İftar'da Buluştu

Gündem 22.04.2022 - 08:54, Güncelleme: 22.04.2022 - 08:54
 

Nevşehir'liler Ankara'da İftar'da Buluştu

Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı dergahı izzetinde kabul etsin inşallah

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu,Ankara'da yaşayan Nevşehir'lileri Dün Akşam İftar'da Bir araya getirdi.Ankara'da Bir Otel'de gerçekleşen İftar Yemeğine Siayset ve Bürokraside çalışan Nevşehir'liler katıldı. Yemeğe Katılanlardan biriside Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Oldu.Menekşe Bu konuda ''Bugünkü iftar programımızda Ankara’daki Nevşehirli hemşerilerimizle beraberdik... Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonumuzun ev sahipliğinde iftar programımıza ; Mhp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Filiz KILIÇ, Chp Nevşehir Milletvekili Sayın Faruk SARIASLAN, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Sayın Zafer ÇOKTAN, Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Mehmet EREN, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK Başkanlarımız ve Birbirinden değerli hemşerilerimizle katılım sağladık. Bu muhteşem programın ev sahipliği için Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Mehmet EREN Bey’e, Yönetim kuruluna, Emeği geçen tüm arkadaşlara ve programımıza katılan değerli hemşerilerimize en derin saygı sevgi muhabbetlerimi sunuyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı dergahı izzetinde kabul etsin inşallah'' açıklamasını yaptı..  
Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı dergahı izzetinde kabul etsin inşallah

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu,Ankara'da yaşayan Nevşehir'lileri Dün Akşam İftar'da Bir araya getirdi.Ankara'da Bir Otel'de gerçekleşen İftar Yemeğine Siayset ve Bürokraside çalışan Nevşehir'liler katıldı.

Yemeğe Katılanlardan biriside Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe Oldu.Menekşe Bu konuda ''Bugünkü iftar programımızda Ankara’daki Nevşehirli hemşerilerimizle beraberdik...

Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonumuzun ev sahipliğinde iftar programımıza ; Mhp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Filiz KILIÇ, Chp Nevşehir Milletvekili Sayın Faruk SARIASLAN, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Sayın Zafer ÇOKTAN, Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Mehmet EREN, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK Başkanlarımız ve Birbirinden değerli hemşerilerimizle katılım sağladık.

Bu muhteşem programın ev sahipliği için Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Sayın Mehmet EREN Bey’e, Yönetim kuruluna, Emeği geçen tüm arkadaşlara ve programımıza katılan değerli hemşerilerimize en derin saygı sevgi muhabbetlerimi sunuyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı dergahı izzetinde kabul etsin inşallah'' açıklamasını yaptı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.