MADO

Hüsran....!

Spor 17.04.2022 - 16:42, Güncelleme: 17.04.2022 - 16:42
 

Hüsran....!

Nevşehir Belediyespor Bugünkü Maçta da istediğini alamadı.

3 Lig 1 Grup'ta İstanbul Deplasmanında Arnavutköy Belediyespor ile 6 puan lık bir maça çıkan Nevşehi Belediyespor; baştan sona orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçtan istediğini alamadı. Sadece hedefi Play Off olan Kırmızı Beyazlı Ekip Arnavutköy Belediyespor deplasmanında 1-0 yenildi.Maçın ikinci yarısında yediği golle mağlub olan Nevşehir Belediyespor Bundan sonra Play Off mücadelesine devam edecek ançak ipler artık kendi elinde olamyacak. Bu maç'a Üç puan parolası ile giden Nevşehir Belediyespor Arnavut Köybelediyespor Maç'ın Kaleye şut bile atamadan maçı tamamladı.Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor 24 Nisan 2022 Pazar Günü Saat 15'te Gazi Stadında Bursa Yıldırımspor ile karşı karşıay gelecek.
Nevşehir Belediyespor Bugünkü Maçta da istediğini alamadı.

3 Lig 1 Grup'ta İstanbul Deplasmanında Arnavutköy Belediyespor ile 6 puan lık bir maça çıkan Nevşehi Belediyespor; baştan sona orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçtan istediğini alamadı.

Sadece hedefi Play Off olan Kırmızı Beyazlı Ekip Arnavutköy Belediyespor deplasmanında 1-0 yenildi.Maçın ikinci yarısında yediği golle mağlub olan Nevşehir Belediyespor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyespor Bundan sonra Play Off mücadelesine devam edecek ançak ipler artık kendi elinde olamyacak.

Bu maç'a Üç puan parolası ile giden Nevşehir Belediyespor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyespor Arnavut Köybelediyespor Maç'ın Kaleye şut bile atamadan maçı tamamladı.Kırmızı Beyazlı Nevşehir Belediyespor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyespor 24 Nisan 2022 Pazar Günü Saat 15'te Gazi Stadında Bursa Yıldırımspor ile karşı karşıay gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.