MADO

İtfaiye Dün Akşam Operasyondaydı

Gündem 16.04.2022 - 14:24, Güncelleme: 16.04.2022 - 14:38
 

İtfaiye Dün Akşam Operasyondaydı

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sadece yangınlara müdahale etmiyor.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sadece yangınlara müdahale etmiyor.İtfaiye Ev Anahtarını Evde Unutana,Topunu Dama Kaçırana,Arabasını çukura düşürene,Ağaçta Kalan kedi'ye yada köpeğe kadar geniş bir yelpazede hizmete devam ediyor. Mesai merhumu gözetmeden 7/24 çalışan Nevşehir İtfaiyesi Dün akşam yine mesaide idi ancak bu sefer çok şükür yangın gibi çok önemli bir olaya müdahale etmedi. Belki komik gelecek ama Nevşehir İtfaiyesi dün akşam Top Peşindeydi.Nevşehir Belediyesi Mahallenin çocukları Toplarını Dama 3 defa kaçırınca Kaçan Topu Çatından indirip çocuklara teslim etme operasyonu yaptı. Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan bu konuda ''Mahallenin gençleri 1 saatte 3 defa topu çatıya kaçırınca olaya Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti'' açıklamasını yaptı..  
Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sadece yangınlara müdahale etmiyor.

Nevşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sadece yangınlara müdahale etmiyor. İtfaiye Ev Anahtarını Evde Unutana,Topunu Dama Kaçırana,Arabasını çukura düşürene,Ağaçta Kalan kedi'ye yada köpeğe kadar geniş bir yelpazede hizmete devam ediyor.

Mesai merhumu gözetmeden 7/24 çalışan Nevşehir İtfaiyesi Dün akşam yine mesaide idi ancak bu sefer çok şükür yangın gibi çok önemli bir olaya müdahale etmedi.

Belki komik gelecek ama Nevşehir İtfaiyesi dün akşam Top Peşindeydi. Nevşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Nevşehir Belediyesi Mahallenin çocukları Toplarını Dama 3 defa kaçırınca Kaçan Topu Çatından indirip çocuklara teslim etme operasyonu yaptı.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan bu konuda ''Mahallenin gençleri 1 saatte 3 defa topu çatıya kaçırınca olaya  Nevşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti'' açıklamasını yaptı..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.