MADO

Öğretmenevi Personel Arıyor

Nevşehir 16.04.2022 - 13:41, Güncelleme: 16.04.2022 - 13:41
 

Öğretmenevi Personel Arıyor

Nevşehir Öğretmenevine Çeşitli birimlerde elemanlar alınacağı açıklandı.

Nevşehir Avanos Yolu üzerinde bulunan ve Nevşehir'e kazandırılması bayağa bir süre alan Nevşehir Öğretmenevine Çeşitli birimlerde elemanlar alınacağı açıklandı. İşkur üzerinden yapılacak olan Eleman alımına ilişkin olarak Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek ''Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere eleman alınacaktır. 1 aşçı, 1 resepsiyon görevlisi, 1 daimi katçı ve 2 geçici katçı sözleşmeli işçi statüsünde çalıştırılacak olup ilana başvurular şahsen İşkur Müdürlüğüne ya da İşkur e-şube üye bölümünden yapılabilecektir.Kamuoyuna ve ilgililere duyurulur'' açıklamasını yaptı.
Nevşehir Öğretmenevine Çeşitli birimlerde elemanlar alınacağı açıklandı.

Nevşehir Avanos Yolu üzerinde bulunan ve Nevşehir'e kazandırılması bayağa bir süre alan Nevşehir Öğretmenevine Çeşitli birimlerde elemanlar alınacağı açıklandı.

İşkur üzerinden yapılacak olan Eleman alımına ilişkin olarak Nevşehir Öğretmenevi Müdürü Seyrani İpek '' Nevşehir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere eleman alınacaktır.

1 aşçı, 1 resepsiyon görevlisi, 1 daimi katçı ve 2 geçici katçı sözleşmeli işçi statüsünde çalıştırılacak olup ilana başvurular şahsen İşkur Müdürlüğüne ya da İşkur e-şube üye bölümünden yapılabilecektir.Kamuoyuna ve ilgililere duyurulur'' açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.