MADO

Hayırseverlere Plaket

Nevşehir 13.04.2022 - 10:51, Güncelleme: 13.04.2022 - 12:25
 

Hayırseverlere Plaket

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde Ramazan Boyunca

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde Ramazan Boyunca iki bin öğrenciye iftar veriliyor  Iftar Yemeği Nevşehir Valiliği,Nevşehir Belediyesi,Ticaret Oda ve Borsası,Kızılay ve Nevşehir İşadamları tarafından karşılanıyor. Dün Akşam düzenlenen törenle yardım yapanlara plaket verildi. Nevşehir Valiliginden Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; "Teşekkürler Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Valiliğimiz öncülüğünde, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kızılay Nevşehir Şubesi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli Hayırseverlerin katkılarıyla NEVÜ Tafana Tesislerinde Ramazan ayı boyunca öğrencilere verilecek olan iftar yemeğine katıldı. Vali Becel, iftar programının ardından Ramazan ayı boyunca öğrencilere verilecek olan iftar yemeğine katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür belgelerini takdim etti " denildi.
Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde Ramazan Boyunca

Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinde Ramazan Boyunca iki bin öğrenciye iftar veriliyor 

Iftar Yemeği Nevşehir Valiliği,Nevşehir Belediyesi,Ticaret Oda ve Borsası,Kızılay ve Nevşehir İşadamları tarafından karşılanıyor.

Dün Akşam düzenlenen törenle yardım yapanlara plaket verildi.

Nevşehir Valiliginden Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada;

"Teşekkürler Nevşehir Valimiz İnci Sezer Becel, Valiliğimiz öncülüğünde, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Kızılay Nevşehir Şubesi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli Hayırseverlerin katkılarıyla NEVÜ Tafana Tesislerinde Ramazan ayı boyunca öğrencilere verilecek olan iftar yemeğine katıldı.

Vali Becel, iftar programının ardından Ramazan ayı boyunca öğrencilere verilecek olan iftar yemeğine katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür belgelerini takdim etti " denildi.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.