MADO

13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler

Vefat 13.04.2022 - 09:56, Güncelleme: 13.04.2022 - 13:23
 

13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler

13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler

13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler.Allah Rahmet Eylesin. -Sami Sayın'nın Eşi Mehmet ve Mustafa Sayının Anneleri Vecihe Sayın Vefat Etti.Cenazes Öğle Namazına Mütakip Alibey Camiinde kaldırılacak. -ÜRGÜP AKSLUR MAHALLESİ HALKINDAN ALMANYA DA İKAMET EDEN ZİKRİ BALAK IN EŞİ HACI MEHMET YAŞA VE HATİCE YAŞA NIN KIZI SABİHA BALAK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMEYE ALLAH TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. CENAZE ALMANYA DA DEFNEDİLECEKTİR. -Ürgüp ilçesi Mazı Köyü halkından (GADININ) oğlu Metin AKKAYA vefat etmiştir Allah Rahmet Eylesin.Cenaze bugün öğle namazından sonra Ankara karşıyaka mezarlığında defn edilecektir.
13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler

13 Nisan 2022 Çarşamba Günü Vefat Edenler.Allah Rahmet Eylesin.

-Sami Sayın'nın Eşi Mehmet ve Mustafa Sayının Anneleri Vecihe Sayın Vefat Etti.Cenazes Öğle Namazına Mütakip Alibey Camiinde kaldırılacak.

-ÜRGÜP AKSLUR MAHALLESİ HALKINDAN ALMANYA DA İKAMET EDEN ZİKRİ BALAK IN EŞİ HACI MEHMET YAŞA VE HATİCE YAŞA NIN KIZI SABİHA BALAK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMEYE ALLAH TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. CENAZE ALMANYA DA DEFNEDİLECEKTİR.

-Ürgüp ilçesi Mazı Köyü halkından (GADININ) oğlu Metin AKKAYA vefat etmiştir Allah Rahmet Eylesin.Cenaze bugün öğle namazından sonra Ankara karşıyaka mezarlığında defn edilecektir.

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.