MADO

Kayseri'den Misafir Geldi

Nevşehir 12.04.2022 - 15:49, Güncelleme: 13.04.2022 - 12:18
 

Kayseri'den Misafir Geldi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Vali Becel ziyaretinden sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ıda ziyaret ettiği bildirildi.

Nevşehir Bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ağırladı. Bir süredir gergin olan Kayseri-Nevşehir İlişkilerini yeniden rahatlatmak amacıyla Nevşehir'de Kayseri'ye ziyaretler yapılmıştı ama Kayseri'den İlk defa bu düzeyde bir isim Nevşehir'i ziyaret etti. Ziyaretin İçeriğine ilişkin hiç bir detay paylaşılmazken sadece Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kendi hesabından ''Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel Hanımefendi’yi makamında ziyaret ettik. Sayın Valimize bize karşı göstermiş olduğu nezaket ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Vali Becel ziyaretinden sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ıda ziyaret ettiği bildirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Vali Becel ziyaretinden sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ıda ziyaret ettiği bildirildi.

Nevşehir Bugün Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ağırladı.

Bir süredir gergin olan Kayseri-Nevşehir İlişkilerini yeniden rahatlatmak amacıyla Nevşehir'de Kayseri'ye ziyaretler yapılmıştı ama Kayseri'den İlk defa bu düzeyde bir isim Nevşehir'i ziyaret etti.

Ziyaretin İçeriğine ilişkin hiç bir detay paylaşılmazken sadece Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kendi hesabından ''Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel Hanımefendi’yi makamında ziyaret ettik.

Sayın Valimize bize karşı göstermiş olduğu nezaket ve misafirperverliği için teşekkür ediyorum'' açıklamasını yaptı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Vali Becel ziyaretinden sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ıda ziyaret ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.