MADO

Genel Başkanına Şarkı Söyleyen Nevşehir'li Siyasetçi Kim ?

Nevşehir 11.04.2022 - 23:14, Güncelleme: 12.04.2022 - 17:09
 

Genel Başkanına Şarkı Söyleyen Nevşehir'li Siyasetçi Kim ?

Yeni bir seviye olarak Nevşehir Siyaset Tarihine Geçti.

Siyaset Çok Şeyler gördü Nevşehir'de birbirine kızan teşkilat mensuplarında selam bile vermeyen partililere kadar ancak şimdi izleyecekleriniz Yeni bir seviye olarak Nevşehir Siyaset Tarihine Geçti. Siyasette Genel Başkanla Fotoğraf çektirmek hangi makam da olursa olsun bir partili için önemli bir şeydir, ancak Genel Başkanına Şarkı Söylemek BU seviyenin de üstünde bir şey olsa gerek. Nevşehir'de bir siyasetçi Genel Başkanına Sezen Aksu'nun Yanarım Şarkısı ile seslendi. Hemde Genel Başkanı ile aynı masada yaptı bunu hatta daha ileri gitti Genel Başkansına da söyletmek istedi ama Genel Başkanı Gülerek O Kadar uzun Boylu Değil Cevabını verdi. Bu Bahsettiğimiz isim Nevşehir İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Metuçin'dan başkanı değildi.İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Şarkı Söyleyen Metuçin bakın nasıl söyledi ve Akşener ne tepki verdi.
Yeni bir seviye olarak Nevşehir Siyaset Tarihine Geçti.

Siyaset Çok Şeyler gördü Nevşehir'de birbirine kızan teşkilat mensuplarında selam bile vermeyen partililere kadar ancak şimdi izleyecekleriniz Yeni bir seviye olarak Nevşehir Siyaset Tarihine Geçti.

Siyasette Genel Başkanla Fotoğraf çektirmek hangi makam da olursa olsun bir partili için önemli bir şeydir, ancak Genel Başkanına Şarkı Söylemek BU seviyenin de üstünde bir şey olsa gerek.

Nevşehir'de bir siyasetçi Genel Başkanına Sezen Aksu'nun Yanarım Şarkısı ile seslendi. Hemde Genel Başkanı ile aynı masada yaptı bunu hatta daha ileri gitti Genel Başkansına da söyletmek istedi ama Genel Başkanı Gülerek O Kadar uzun Boylu Değil Cevabını verdi.

Bu Bahsettiğimiz isim Nevşehir İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Metuçin'dan başkanı değildi.İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Şarkı Söyleyen Metuçin bakın nasıl söyledi ve Akşener ne tepki verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.