MADO

Ak Partide A Takımları Meydanlarda, Evlerde..

Siyaset 11.04.2022 - 22:14, Güncelleme: 11.04.2022 - 22:14
 

Ak Partide A Takımları Meydanlarda, Evlerde..

Adalet ve Kalkınma Partisinde Bir Erkek A Takımı Var Birde Bayan A Takımı Var.Bu A Takımlarını sizler için derledik.

Burası Adalet ve Kalkınma Partisi Erkek A Takımı. Bu Fotoğrafta İki Milletvekili, Bir İl Başkanı, Bir Belediye Başkanı, Bir Merkez İlçe Başkanı ve partililer varken, Buda Adalet ve Kalkınma Partisi Bayan A Takımı. Bu fotoğrafta ise İl başkanın eşi, Milletvekillerinin eşleri, Belediye başkanın eşi, Teşkilat başkanın eşi ve kadın kolları teşkilatı var. Bu iki fotoğrataki ismler gündüz başka etkinlikler yapıyor.Akşam Başka etkinlikler yapıyor.Adeta Nevşehir'i Mahalle Mahalle gezip evlere uğruyorlar.Köyleri geziyorlar Akşam İftar saatinde ev'lere yemek götürüyorlar. Tüm Bu Çalışmaların tek bir amacı var oda 2023 yılında yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine şimdiden hazırlanmak.
Adalet ve Kalkınma Partisinde Bir Erkek A Takımı Var Birde Bayan A Takımı Var.Bu A Takımlarını sizler için derledik.

Burası Adalet ve Kalkınma Partisi Erkek A Takımı. Bu Fotoğrafta İki Milletvekili, Bir İl Başkanı, Bir Belediye Başkanı, Bir Merkez İlçe Başkanı ve partililer varken,

Buda Adalet ve Kalkınma Partisi Bayan A Takımı. Bu fotoğrafta ise İl başkanın eşi, Milletvekillerinin eşleri, Belediye başkanın eşi, Teşkilat başkanın eşi ve kadın kolları teşkilatı var.

Bu iki fotoğrataki ismler gündüz başka etkinlikler yapıyor.Akşam Başka etkinlikler yapıyor.Adeta Nevşehir'i Mahalle Mahalle gezip evlere uğruyorlar.Köyleri geziyorlar Akşam İftar saatinde ev'lere yemek götürüyorlar.

Tüm Bu Çalışmaların tek bir amacı var oda 2023 yılında yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine şimdiden hazırlanmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.