MADO

Gençlik Kolları Ziyaret Etti

Siyaset 11.04.2022 - 21:31, Güncelleme: 11.04.2022 - 21:31
 

Gençlik Kolları Ziyaret Etti

Gençlik her zaman bir ve beraber, birbirinin yanında'' açıklamasını da yaptı..

Nevşehir'de 24 ve 26 Dönem Ak Parti Milletvekilliği yapan sonrasında Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'e Türkiye Geneli İllerin Gençlik kolları üyeleri ziyaret etti. Hayırlı Olsun ziyareti kapsamında gerçekleşen ziyarete Nevşehir'den de katılım sağlandı.Ziyaret gidenler arasında Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in Ak Partiye katıldığı ilk dönemde Gençlik Kolları Başkanlığını yağan isimlerde yer aldı. Bu konuda bir fotoğraf paylaşan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ''Ülkemizin 4 bir tarafından gelen önceki dönem Gençlik Kolları Başkanları, Gençlik Kollarından gelen Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider Bakanımızı ziyaret ettik. Gençlik her zaman bir ve beraber, birbirinin yanında'' açıklamasını da yaptı..
Gençlik her zaman bir ve beraber, birbirinin yanında'' açıklamasını da yaptı..

Nevşehir'de 24 ve 26 Dönem Ak Parti Milletvekilliği yapan sonrasında Geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Tarım Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'e Türkiye Geneli İllerin Gençlik kolları üyeleri ziyaret etti.

Hayırlı Olsun ziyareti kapsamında gerçekleşen ziyarete Nevşehir'den de katılım sağlandı.Ziyaret gidenler arasında Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in Ak Partiye katıldığı ilk dönemde Gençlik Kolları Başkanlığını yağan isimlerde yer aldı.

Bu konuda bir fotoğraf paylaşan Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ''Ülkemizin 4 bir tarafından gelen önceki dönem Gençlik Kolları Başkanları, Gençlik Kollarından gelen Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider Bakanımızı ziyaret ettik. Gençlik her zaman bir ve beraber, birbirinin yanında'' açıklamasını da yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.