MADO

Bu Sefer Toki Bloklarında Dağıtıldı

Nevşehir 09.04.2022 - 22:09, Güncelleme: 09.04.2022 - 22:09
 

Bu Sefer Toki Bloklarında Dağıtıldı

Çok özel bir Sahur tabağı yine Sahur Vaktinde Saklı Bahçe Toplu Yemek Hizmetleri Gezici aracı ile dağıtılacak.

Artık Geleneksel Hale Gelen Teravih sonrasında İrmik Helvası dağıtımı.Saklı Bahçe Toplu Yemek Hizmetleri Gezici aracının ile bu seferki durak Sanayi Toki Blokları Küba Cami Oldu. Ak Parti Gençlik Kolları tarafından oragnize edilen ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Belediye Başkanı Mehmet Savran,İl Başkanı Ali Kemikkıran'da Bizzat İrmik Helvalarını Dağıttığı organizasyon bugün bununla sınırlı kalmayacak. 9 Nisan'ı 10 Nisan'a bağlayan Gece Sahur zamanında Bu sefer'de 2000 Evler Toki Bloklarında Hamuranne'de hazırlanmış Su Böreğinden Haşlanmış Yumurtasına kadar çok özel bir Sahur tabağı yine Sahur Vaktinde Saklı Bahçe Toplu Yemek Hzimetleri Gezici aracı ile dağıtılacak.    
Çok özel bir Sahur tabağı yine Sahur Vaktinde Saklı Bahçe Toplu Yemek Hizmetleri Gezici aracı ile dağıtılacak.

Artık Geleneksel Hale Gelen Teravih sonrasında İrmik Helvası dağıtımı.Saklı Bahçe Toplu Yemek Hizmetleri Gezici aracının ile bu seferki durak Sanayi Toki Blokları Küba Cami Oldu.

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından oragnize edilen ve Milletvekili Mustafa Açıkgöz,Belediye Başkanı Mehmet Savran,İl Başkanı Ali Kemikkıran'da Bizzat İrmik Helvalarını Dağıttığı organizasyon bugün bununla sınırlı kalmayacak.

9 Nisan'ı 10 Nisan'a bağlayan Gece Sahur zamanında Bu sefer'de 2000 Evler Toki Bloklarında Hamuranne'de hazırlanmış Su Böreğinden Haşlanmış Yumurtasına kadar çok özel bir Sahur tabağı yine Sahur Vaktinde Saklı Bahçe Toplu Yemek Hzimetleri Gezici aracı ile dağıtılacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.