MADO

Hayrısever İşadamı Derinkuyu'ya Cami Yaptırdı

İlçe Haberleri 08.04.2022 - 22:20, Güncelleme: 08.04.2022 - 22:26
 

Hayrısever İşadamı Derinkuyu'ya Cami Yaptırdı

Derinkuyu Merkezde yaptırılan ve Cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Cami ile ilgili olarak;

Derinkuyu'ya Hayırsever Tarafından yaptırılan Cami Cuma Namazı ile birlikte İbadete açıldı.Derinkuyu Merkezde yaptırılan ve Cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Cami ile ilgili olarak; Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada ''Hayırsever iş insanı Mehmet Ekmekci amcamız tarafından yaptırılan Fadimana ve Mustafa Ekmekci Camimiz bugün cuma namazı ile ibadete açıldı. Bu güzel eseri ilçemize kazandıran Mehmet Ekmekci amcaya,ailesine ve kıymetli evlatlarına şahsım ve ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum'' açıklamasını yaptı..
Derinkuyu Merkezde yaptırılan ve Cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Cami ile ilgili olarak;

Derinkuyu'ya Hayırsever Tarafından yaptırılan Cami Cuma Namazı ile birlikte İbadete açıldı.Derinkuyu Merkezde yaptırılan ve Cuma namazı ile birlikte ibadete açılan Cami ile ilgili olarak;

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy yaptığı açıklamada ''Hayırsever iş insanı Mehmet Ekmekci amcamız tarafından yaptırılan Fadimana ve Mustafa Ekmekci Camimiz bugün cuma namazı ile ibadete açıldı.

Bu güzel eseri ilçemize kazandıran Mehmet Ekmekci amcaya,ailesine ve kıymetli evlatlarına şahsım ve ilçem adına şükranlarımı arz ediyorum'' açıklamasını yaptı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.