MADO

Kurşunlu Cami Dualarla Açıldı

Nevşehir 08.04.2022 - 14:40, Güncelleme: 08.04.2022 - 14:55
 

Kurşunlu Cami Dualarla Açıldı

Kurşunlu Cami'nin dış kısmınada hasırlar serilerek vatandaşların Cuma Namazını eda etmesi sağlandı.

Nevşehir'de yaklaşık 4 yıl süren bir tadilat sonrasında bugün mutlu bir gün yaşandı. Nevşehir Cami Kebiri yani Kurşunlu Cami düzenlenen bir törenle İbadete yeniden açıldı. Tören saat 12 de Kurşunlu Cami girişinde yapıldı.Konuşmaların ardından kürdela kesilerek Kurşunlu Cami yeni hali ile ilk Cuma'sı için kapıları yeniden açıldı. Halk ilgisi oldukça yoğun olurken iç kısmı tamamen dolan Kurşunlu Cami'nin dış kısmına da hasırlar serilerek vatandaşların Cuma Namazını eda etmesi sağlandı.
Kurşunlu Cami'nin dış kısmınada hasırlar serilerek vatandaşların Cuma Namazını eda etmesi sağlandı.

Nevşehir'de yaklaşık 4 yıl süren bir tadilat sonrasında bugün mutlu bir gün yaşandı. Nevşehir Cami Kebiri yani Kurşunlu Cami düzenlenen bir törenle İbadete yeniden açıldı.

Tören saat 12 de Kurşunlu Cami girişinde yapıldı.Konuşmaların ardından kürdela kesilerek Kurşunlu Cami yeni hali ile ilk Cuma'sı için kapıları yeniden açıldı.

Halk ilgisi oldukça yoğun olurken iç kısmı tamamen dolan Kurşunlu Cami'nin dış kısmına da hasırlar serilerek vatandaşların Cuma Namazını eda etmesi sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.