MADO

Onları Hiç Unutmadılar

Asayiş 07.04.2022 - 08:54, Güncelleme: 07.04.2022 - 08:58
 

Onları Hiç Unutmadılar

Ürgüp ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Şehit Yakınları ve Gazileri ziyaret etti.

Kuruluşunun 177. Yılını Kutlayan Türk Polis Teşkilatı her daim vatan için canını hiç düşünmeden veren mensuplardan oluşuyor. Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlikler de artarak devam ediyor.Ürgüp ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Şehit Yakınları ve Gazileri ziyaret etti. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden bu konuda yapılan açıklamada ise ''Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce,İlçemiz ve köylerinde ikamet eden şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri ve gazilerimiz ikametlerinde iş yerlerinde ziyaret edilmiş, İl dışında olduğundan ziyaret edilemeyen 2 şehit yakınımızda telefonla aranarak 10 Nisan Polis Haftaları tebrik edilmiş, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sorulmuş, Emniyet Teşkilâtı olarak her daim yanlarında olduğumuz belirtilmiştir'' denildi..
Ürgüp ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Şehit Yakınları ve Gazileri ziyaret etti.

Kuruluşunun 177. Yılını Kutlayan Türk Polis Teşkilatı her daim vatan için canını hiç düşünmeden veren mensuplardan oluşuyor.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü dolayısıyla etkinlikler de artarak devam ediyor.Ürgüp ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Şehit Yakınları ve Gazileri ziyaret etti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğünden bu konuda yapılan açıklamada ise ''Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce,İlçemiz ve köylerinde ikamet eden şehitlerimizin bizlere emaneti aileleri ve gazilerimiz ikametlerinde iş yerlerinde ziyaret edilmiş,

İl dışında olduğundan ziyaret edilemeyen 2 şehit yakınımızda telefonla aranarak 10 Nisan Polis Haftaları tebrik edilmiş, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı sorulmuş, Emniyet Teşkilâtı olarak her daim yanlarında olduğumuz belirtilmiştir'' denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.