MADO

Nevşehir'de Kedili Ağaç..

Nevşehir 06.04.2022 - 22:11, Güncelleme: 07.04.2022 - 09:23
 

Nevşehir'de Kedili Ağaç..

Ama burası NEVŞEHİR Ağaçta kaç kedi var acaba'' denildi..

Nevşehir Belediyesi Bugün çok ilginç bir fotoğraf ve yazı paylaştı.Nevşehir Belediyesinin paylaşımına yorum yağdı. Hangi Mahallede çekildiği belli olmayan bir ağaç'ta yaklaşık beş kedi var. Ve bu kedilerin o ağaçtan hiç inmedikleri hep aynı saatlerde orada buluştukları iddia edildi. Adı kedili ağaça çıkan ve Mahalleleri tarafından dibine yemekte bıraktığı Ağaç ile ilgili olarak Nevşehir Belediyesi bir de not paylaştı ''Her şehirde ağaç dallarında kuş görebilirsiniz. Ama burası NEVŞEHİR Ağaçta kaç kedi var acaba'' denildi.. Biz Saydık Ağaçta 6 Tane Kedi Var..
Ama burası NEVŞEHİR Ağaçta kaç kedi var acaba'' denildi..

Nevşehir Belediyesi Bugün çok ilginç bir fotoğraf ve yazı paylaştı.Nevşehir Belediyesinin paylaşımına yorum yağdı.

Hangi Mahallede çekildiği belli olmayan bir ağaç'ta yaklaşık beş kedi var. Ve bu kedilerin o ağaçtan hiç inmedikleri hep aynı saatlerde orada buluştukları iddia edildi.

Adı kedili ağaça çıkan ve Mahalleleri tarafından dibine yemekte bıraktığı Ağaç ile ilgili olarak Nevşehir Belediyesi bir de not paylaştı ''Her şehirde ağaç dallarında kuş görebilirsiniz. Ama burası NEVŞEHİR Ağaçta kaç kedi var acaba'' denildi..

Biz Saydık Ağaçta 6 Tane Kedi Var..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.