MADO

Tarih'te Ürgüp Polis'i

İlçe Haberleri 06.04.2022 - 17:26, Güncelleme: 06.04.2022 - 17:30
 

Tarih'te Ürgüp Polis'i

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait tarihi fotoğraflar.

Türkiye'de şu anda Türkiye'nin gurur abidelerinden bir tanesi olan Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü kutlanıyor. Türk Polisi ilk kurulduğu dönemdeki teçhizatından başlayarak yıllar içerisinde gelişen Teknolojiyi yakından takip edip kullanıyor. Bu Fotoğraflar Foto Kral Ürgüp Tarafından çekilmiş Asım Durusu Tarafından derlenmiş Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait tarihi fotoğraflar. Fotoğraflar 1980 Yılına Ait Bir zamanlar Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünün hatırları ile dolu. İşte Bir Dönem Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Fotoğrafları. Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü Kutlu olsun. FOTOĞRAFLAR : ÜRGÜP FOTO KRAL'A AİTTİR KENDİLERİNE ASIM DURUSU'YA TEŞEKKÜR EDERİZ
Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait tarihi fotoğraflar.

Türkiye'de şu anda Türkiye'nin gurur abidelerinden bir tanesi olan Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü kutlanıyor.

Türk Polisi ilk kurulduğu dönemdeki teçhizatından başlayarak yıllar içerisinde gelişen Teknolojiyi yakından takip edip kullanıyor.

Bu Fotoğraflar Foto Kral Ürgüp Tarafından çekilmiş Asım Durusu Tarafından derlenmiş Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait tarihi fotoğraflar.

Fotoğraflar 1980 Yılına Ait Bir zamanlar Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğünün hatırları ile dolu. İşte Bir Dönem Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Fotoğrafları. Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıl dönümü Kutlu olsun.

FOTOĞRAFLAR : ÜRGÜP FOTO KRAL'A AİTTİR KENDİLERİNE ASIM DURUSU'YA TEŞEKKÜR EDERİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.