MADO

Yağmur Onlarla Buluştu

İlçe Haberleri 06.04.2022 - 10:07, Güncelleme: 06.04.2022 - 11:52
 

Yağmur Onlarla Buluştu

Yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.Anlattıklarını dikkatle dinleyen salondakiler program sonunda kitap imlatma ve fotoğraf çektirme şansınıda sahip oldular.

Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrenciler ve Öğretmenlerle Buluştu.Salonda yer kalmadı ayakta izleyenler oldu. Nevşehir Îl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıgöl kaymakamlığı ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen buluşmada renkli anlar da yaşandı. Yazar Sinan Yağmur Yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.Anlattıklarını dikkatle dinleyen salondakiler program sonunda kitap imlatma ve fotoğraf çektirme şansınıda sahip oldular. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan Yazar Sinan Yağmur bir açıklama yayınladı. Yağmur ''Nevşehir Îl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıgöl kaymakamlığı, ilçe mem öncülüğünde bugün sabah ortaokul, öğleden sonra liseli öğrencilerimizle kitap sevgisinde buluştuk. Geleceğe ümitle bakıyoruz'' dedi..
Yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.Anlattıklarını dikkatle dinleyen salondakiler program sonunda kitap imlatma ve fotoğraf çektirme şansınıda sahip oldular.

Yazar Sinan Yağmur Acıgöl'de Öğrenciler ve Öğretmenlerle Buluştu.Salonda yer kalmadı ayakta izleyenler oldu.

Nevşehir Îl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıgöl kaymakamlığı ve Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen buluşmada renkli anlar da yaşandı.

Yazar Sinan Yağmur Yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.Anlattıklarını dikkatle dinleyen salondakiler program sonunda kitap imlatma ve fotoğraf çektirme şansınıda sahip oldular.

Bu ilgiye kayıtsız kalmayan Yazar Sinan Yağmur bir açıklama yayınladı. Yağmur ''Nevşehir Îl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Acıgöl kaymakamlığı, ilçe mem öncülüğünde bugün sabah ortaokul, öğleden sonra liseli öğrencilerimizle kitap sevgisinde buluştuk. Geleceğe ümitle bakıyoruz'' dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.