MADO

Müjdeler Olsun Kurşunlu Cami Açılıyor

Gündem 06.04.2022 - 09:20, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:32
 

Müjdeler Olsun Kurşunlu Cami Açılıyor

3 yıldan fazla süren tadilat sona erdi ve Nevşehir'in tarihi cami Kurşunlu Cami'nde yıllar sonra Cuma namazı kılınmaya hazırlanıyor.

Tadilata alınalı tam 3 yıl geçti. Bu süre içerisinde bir türlü Tadilat bitmedi vatandaş merak içinde bir birine sordu acaba neden diye ? Tüm bu sorular arasında 3 yıldan fazla süren tadilat sona erdi ve Nevşehir'in tarihi cami Kurşunlu Cami'nde yıllar sonra Cuma namazı kılınmaya hazırlanıyor. Eğer bir son dakika değişikliği olmaz ise 8 Nisan 2022 Cuma Günü Cuma Namazı Kurşunlu Cami'inde tadilat sonra kılınacak. Birçok muamma barındıran kimsenin neden bu kadar uzun sürdü sorusuna cevap vermediği Kurşunlu Cami Kapılarını Üç Yılın sonuna da Cuma Günü Cuma namazı ile yeniden Nevşehir Halkına açmış olacak.
3 yıldan fazla süren tadilat sona erdi ve Nevşehir'in tarihi cami Kurşunlu Cami'nde yıllar sonra Cuma namazı kılınmaya hazırlanıyor.

Tadilata alınalı tam 3 yıl geçti. Bu süre içerisinde bir türlü Tadilat bitmedi vatandaş merak içinde bir birine sordu acaba neden diye ?

Tüm bu sorular arasında 3 yıldan fazla süren tadilat sona erdi ve Nevşehir'in tarihi cami Kurşunlu Cami'nde yıllar sonra Cuma namazı kılınmaya hazırlanıyor.

Eğer bir son dakika değişikliği olmaz ise 8 Nisan 2022 Cuma Günü Cuma Namazı Kurşunlu Cami'inde tadilat sonra kılınacak. Birçok muamma barındıran kimsenin neden bu kadar uzun sürdü sorusuna cevap vermediği Kurşunlu Cami Kapılarını Üç Yılın sonuna da Cuma Günü Cuma namazı ile yeniden Nevşehir Halkına açmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.