MADO

Kupayı Başhekime Verdiler

Nevşehir 05.04.2022 - 22:19, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:02
 

Kupayı Başhekime Verdiler

İlimizde yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvasında birinci olan

Nevşehir Il genelindeki kurumlararası Masa Tenisi şampiyonasında bayanlarda birinci oldular kupayı Başhekime getirdiler. Geçtiğimiz hafta düzenlenen ve Devlet Hastanesi Hemşirelerinden oluşan Bayan Takımı İl birincisi oldu. Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada ise; "İlimizde yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvasında birinci olan hemşire arkadaşlarımız Arzu Turan, Hicran Koca ve Kübra Aygün turnuvada aldıkları kupayı başhekimimiz Uzm.Dr. Macit YALÇIN'a takdim ettiler. Arkadaşlarımızın başarılarını tebrik eder iller arası yapılacak turnuvada da kendilerine başarılar dileriz" denildi 
İlimizde yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvasında birinci olan

Nevşehir Il genelindeki kurumlararası Masa Tenisi şampiyonasında bayanlarda birinci oldular kupayı Başhekime getirdiler.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen ve Devlet Hastanesi Hemşirelerinden oluşan Bayan Takımı İl birincisi oldu.

Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada ise;

"İlimizde yapılan kurumlar arası masa tenisi turnuvasında birinci olan hemşire arkadaşlarımız Arzu Turan, Hicran Koca ve Kübra Aygün turnuvada aldıkları kupayı başhekimimiz Uzm.Dr. Macit YALÇIN'a takdim ettiler.

Arkadaşlarımızın başarılarını tebrik eder iller arası yapılacak turnuvada da kendilerine başarılar dileriz" denildi 

Nevşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.