MADO

Kamerun'da İftar Yaptırdılar

Gündem 04.04.2022 - 22:13, Güncelleme: 05.04.2022 - 09:45
 

Kamerun'da İftar Yaptırdılar

YESDER Afrika Ülkesi Kenya'da Yetimler İçin İftar düzenlendi.

Nevşehir'den Binlerce Kilometre Uzakta'lar onlar. Ancak Nevşehir'deki yardımseverler onları da unutmadı. Kısa adı YESDER Olan YÛNUS EMRE SEVENLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ organizasyonu ile Afrika Ülkesi Kenya'da Yetimler İçin İftar düzenlendi. YESDER Derneği yetkililerinin Organizasyonu ve Nevşehir'li Yardımseverlerin Desteği ile düzenlenen İftar yemeğinde yaklaşık 100 Kişi Sıcak yemekle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. YESDER Yetkilieri ''Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlerin vesilesiyle bugün Afrika Kamerun'daki 100 yetime yemek yedirdik Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun inşallah'' açıklamasını yaptılar.
YESDER Afrika Ülkesi Kenya'da Yetimler İçin İftar düzenlendi.

Nevşehir'den Binlerce Kilometre Uzakta'lar onlar. Ancak Nevşehir'deki yardımseverler onları da unutmadı.

Kısa adı YESDER Olan  YÛNUS EMRE SEVENLER YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ organizasyonu ile Afrika Ülkesi Kenya'da Yetimler İçin İftar düzenlendi.

YESDER Derneği yetkililerinin Organizasyonu ve Nevşehir'li Yardımseverlerin Desteği ile düzenlenen İftar yemeğinde yaklaşık 100 Kişi Sıcak yemekle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

YESDER Yetkilieri ''Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizlerin vesilesiyle bugün Afrika Kamerun'daki 100 yetime yemek yedirdik Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun inşallah'' açıklamasını yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.