MADO

Türk Polis Teşkilatı 177 Yaşında

Asayiş 04.04.2022 - 14:52, Güncelleme: 04.04.2022 - 14:52
 

Türk Polis Teşkilatı 177 Yaşında

nehabernevsehir.com Olarak Türk Polis Teşkialtının 177. Yılın canı Yürekten Kutluyoruz

Türk Polis Teşkilatı Şanla Şerefle dolu 177 Yaşını kutluyor.4-10 Nisan Türkiye Genelinde Polis Haftası Olarak Kutlanıyor. Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 177.inci Yılında Yine Halk için çalışamaya Can ve Mal Güvenliğimizi korumaya canını dişine takarak devam ediyor. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü de bu hafta dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyerek Polsi Haftasını kutlayacak. Buna göre 8 Nisan Cuma Günü Çetinel Cami'inde Şehit Polis Memurları için Mevlid'i Şerif Okutulacak. 10 Nisan Pazar günü saat 10'da Valilik Önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulacak ardından Akşam saat 19'da Topuzlu Han Restaurantında Şehit Aile ve Yakınlarına,Gazilere ve Yakınlarına yönelik İftar Yemeği Düzenleneceği açıklandı. nehabernevsehir.com Olarak Türk Polis Teşkialtının 177. Yılın canı Yürekten Kutluyoruz
nehabernevsehir.com Olarak Türk Polis Teşkialtının 177. Yılın canı Yürekten Kutluyoruz

Türk Polis Teşkilatı Şanla Şerefle dolu 177 Yaşını kutluyor.4-10 Nisan Türkiye Genelinde Polis Haftası Olarak Kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 177.inci Yılında Yine Halk için çalışamaya Can ve Mal Güvenliğimizi korumaya canını dişine takarak devam ediyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü de bu hafta dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleyerek Polsi Haftasını kutlayacak. Buna göre 8 Nisan Cuma Günü Çetinel Cami'inde Şehit Polis Memurları için Mevlid'i Şerif Okutulacak.

10 Nisan Pazar günü saat 10'da Valilik Önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulacak ardından Akşam saat 19'da Topuzlu Han Restaurantında Şehit Aile ve Yakınlarına,Gazilere ve Yakınlarına yönelik İftar Yemeği Düzenleneceği açıklandı. nehabernevsehir.com Olarak Türk Polis Teşkialtının 177. Yılın canı Yürekten Kutluyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.