MADO

Nevşehir Heyetinden Ziyaret

Gündem 04.04.2022 - 11:03, Güncelleme: 04.04.2022 - 11:03
 

Nevşehir Heyetinden Ziyaret

Ziyarete İlişkin Herhangi bir detay açıklanmazken sadece iki kare fotoğraf paylaşıldı.

Nevşehir Heyeti Bugün Ankara'da çok önemli bir ziyaret yaptı. İş Dünyasının Nevşehir'deki Önemli Odalarının başkanları Ankara'da Ziyaret gerçekleştirdi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif PARMAKSIZ, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ,Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ankara'da Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgezen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete İlişkin Herhangi bir detay açıklanmazken sadece iki kare fotoğraf paylaşıldı.
Ziyarete İlişkin Herhangi bir detay açıklanmazken sadece iki kare fotoğraf paylaşıldı.

Nevşehir Heyeti Bugün Ankara'da çok önemli bir ziyaret yaptı. İş Dünyasının Nevşehir'deki Önemli Odalarının başkanları Ankara'da Ziyaret gerçekleştirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif PARMAKSIZ, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim SALAŞ, Niğde Ticaret Borsası Başkanı Zafer Uyanık ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, Ankara'da Kredi Garanti Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgezen'i makamında ziyaret etti. Ziyarete İlişkin Herhangi bir detay açıklanmazken sadece iki kare fotoğraf paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.