MADO

Ramazan Ayı'nın İlk İftarı Verildi

Gündem 02.04.2022 - 21:26, Güncelleme: 02.04.2022 - 21:26
 

Ramazan Ayı'nın İlk İftarı Verildi

Ramazan, bayram, tatil, gece, gündüz demeden halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın

Nevşehir Devlet Hastanesinde ilk Ramazan Orucunda İlk İftar verildi.Hastane Yönetimi Hastane Çalışanları ile İftar'da buluştu. Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada ise;"Ramazan ayının ilk iftarında Nevşehir Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi." Nevşehir Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Macit YALÇIN, başhekim yardımcısı Uzm.Dr. Rıdvan GÜNEŞ, Kalite ve destek hizmetler müdürü Erol KELEŞ, müdür yardımcıları Nural SÖZATMAZ, Ramazan GÜNDÜZ ve Kamil KOÇ'un katılımıyla hastane yönetimi olarak hastanemizde nöbetçi olan çalışma arkadaşlarımızla Ramazan ayının ilk iftarını birlikte geçirdi. Hastane yönetimi olarak Ramazan, bayram, tatil, gece, gündüz demeden halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın, hastanemizde şifa bekleyen hastalarımızın ve yakınlarının Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan geçirmelerini temenni ederiz. " denildi..
Ramazan, bayram, tatil, gece, gündüz demeden halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın

Nevşehir Devlet Hastanesinde ilk Ramazan Orucunda İlk İftar verildi.Hastane Yönetimi Hastane Çalışanları ile İftar'da buluştu.

Devlet Hastanesi Başhekimliğinden yapılan açıklamada ise;"Ramazan ayının ilk iftarında Nevşehir Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi."

Nevşehir Devlet Hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Macit YALÇIN, başhekim yardımcısı Uzm.Dr. Rıdvan GÜNEŞ, Kalite ve destek hizmetler müdürü Erol KELEŞ, müdür yardımcıları Nural SÖZATMAZ, Ramazan GÜNDÜZ ve Kamil KOÇ'un katılımıyla hastane yönetimi olarak hastanemizde nöbetçi olan çalışma arkadaşlarımızla Ramazan ayının ilk iftarını birlikte geçirdi.

Hastane yönetimi olarak Ramazan, bayram, tatil, gece, gündüz demeden halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın, hastanemizde şifa bekleyen hastalarımızın ve yakınlarının Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan geçirmelerini temenni ederiz. " denildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.